Ολιβέιρα και Τσιγκρίνσκι για το διπλό στην Τούμπα (vid)

Ολιβέιρα και Τσιγκρίνσκι για το διπλό στην Τούμπα (vid)

Νέλσον Ολιβέιρα και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησαν στην κάμερα του AEK TV μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και στάθηκαν στην αγωνιστική ανωτερότητα που έδειξε στο γήπεδο η Ένωση.

Στη σπουδαιότητα της νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην οικονομία της μάχης για τη δεύτερη θέση των Play-Offs, αναφέρθηκαν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Ουκρανός στόπερ, σκόρερ του πρώτου γκολ της ΑΕΚ, και ο Πορτογάλος επιθετικός, μίλησαν στην κάμερα του AEK TV έπειτα από τη λήξη του αγώνα και αποτύπωσαν την αποφασιστικότητα που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων για την εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Παράλληλα, ο «Τσίγκρι» έκανε μια ιδιαίτερη αφιέρωση για το τέρμα που πέτυχε.

Όσα είπε ο Ολιβέιρα:

Αν ήταν αυτή η νίκη μια απάντηση για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ περισσότερο τον έλεγχο από την ομάδα του ΠΑΟΚ, στο δεύτερο δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά κι εμείς από την πλευρά μας δημιουργήσαμε ευκαιρίες τις οποίες εκμεταλλευτήκαμε. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά, είναι μια μεγάλη νίκη και αποδεικνύει ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ».

Αν τονώνεται η πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ θα βγει δεύτερη: «Μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το σημερινό παιχνίδι, έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες για τη δεύτερη θέση κι επίσης σημαντικό είναι ότι η ομάδα απέδειξε σήμερα ότι μπορεί να λειτουργήσει ως σύνολο και ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Οπότε φυσικά και με τη σημερινή νίκη η αυτοπεποίθησή μας αυξάνεται».

Πόσο μεγάλο είναι το κίνητρο του Champions League: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι λογικό να ονειρεύονται να συμμετέχουν στο Champions League. To να βρεθούμε στη δεύτερη θέση και να την κατακτήσουμε, δε σημαίνει ότι θα μπούμε και στους ομίλους αλλά θα είμαστε πολύ κοντά στον στόχο. Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για μας και δεν γινόταν να φύγουμε χωρίς τη νίκη. Διαφορετικά θα μέναμε πάρα πολύ πίσω και θα απομακρυνόμασταν από τη δεύτερη θέση».

Ο Τσιγκρίνσκι από την πλευρά του είπε:

Για το γκολ του: «Εφαρμόσαμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε στις προπονήσεις, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα.

Αν πιστεύει ότι η ΑΕΚ θα τερματίσει δεύτερη: Ξέρουμε ότι στα πλέι οφ πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, τα πλέι οφ είναι ένα πολύ σύντομο τουρνουά που καλείσαι να παίξεις πάρα πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα και κάθε παιχνίδι αποτελεί τελικό για μας.

Για Χουλτ και Κλωναρίδη: «Ηταν για εμένα μία μεγάλη ευχαρίστηση όλο αυτό το διάστημα να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια με αυτά τα δύο παιδιά, για αυτό και το ποδόσφαιρο είναι κάτι το ξεχωριστό, είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι. Από την πλευρά μου συνάντησα και έκανα δύο πολύ καλούς φίλους και για εμένα ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο η στιγμή του αποχαιρετισμού. Πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό το διάστημα το οποίο περάσαμε μαζί, αγαπώ αυτά τα παιδιά και αν θα μπορούσα κάπου να αφιερώσω το σημερινό γκολ, παιδιά το αφιερώνω σε εσάς μαζί με την ευχή μου για τη συνέχεια της καριέρας σας: να είστε υγιείς, να είστε καλά και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ