Ουές: «Ενθουσιασμός και περηφάνια που θα φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ» (vid)

Ουές: «Ενθουσιασμός και περηφάνια που θα φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ» (vid)

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ, Ραχμάν Ουές, μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του και δεν κρατιέται να αγωνιστεί με την κρητική ομάδα.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραχμάν Ουές  από τον Πλατανιά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τετραετή διάρκεια και είναι έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε περήφανος που θα αγωνιστεί στον ΟΦΗ και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το μεγάλο βήμα που έκανε στην καριέρα του.

«Τα συναισθήματα μου είναι ενθουσιασμός και περηφάνια που θα φορέσω αυτήν την φανέλα. Η απόφαση μου ήταν εύκολη για να έρθω αφού μίλησα με τον κ. Σαμαρά και με τον προπονητή, μου αρέσει το πρότζεκτ που δημιουργείται και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση. Σίγουρα, έπαιξε ρόλο ότι ο ΟΦΗ έχει νεαρούς παίκτες και αυτό θα με βοηθήσει να εξελιχθώ ως παίκτης και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να δώσω το 100%. Ατομικός στόχος είναι να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ» ήταν τα λόγια του 22χρονου δεξιού μπακ.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΦΗ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ