Βόλος: Χάνει τα υπόλοιπα ματς των πλέι άουτ ο Τσαούσης (pic)

Βόλος: Χάνει τα υπόλοιπα ματς των πλέι άουτ ο Τσαούσης (pic)

Άσχημα τα νέα για την ομάδα της Θεσσαλίας και τον αμυντικό της, Μάριο Τσαούση.

Ο Μάριος Τσαούσης αγωνίζεται στην ομάδα του Βόλου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και μέχρι στιγμής η προσφορά του με τους Θεσσαλούς υπήρξε σημαντική.

Ο Έλληνας αμυντικός όμως στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου την ερχόμενη Παρασκευή (3/7).

Αυτό σημαίνει ότι ο νεαρός μπακ-χαφ δε θα υπολογίζεται στο πλάνο του Στέφανου Ξηρόφωτου για τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ με τους Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και Παναιτωλικό.

Η θεσσαλική ΠΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή. «Άτυχος στάθηκε ο Μάριος Τσαούσης στη χθεσινή προπόνηση. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Βόλου κατά τη διάρκεια εκγύμνασης με βάρη υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Μάριο Τσαούση καλή επιτυχία και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικού χώρους», αναφέρει το μήνυμα της ομάδας του Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ