Πρώτη προπόνηση του Ουές με τον ΟΦΗ

Πρώτη προπόνηση του Ουές με τον ΟΦΗ

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους Κρητικούς.

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές είναι εδώ και μερικές ώρες ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Σύριος έκανε τα πρώτα του βήματα με την ομάδα του Ηρακλείου καθώς ξεναγήθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και γνώρισε το προπονητικό επιτελείο αλλά και τους μελλοντικούς του συμπαίκτες. Μάλιστα, στη συνέχεια ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης.

Στα υπόλοιπα νέα του κρητικού συλλόγου, ο Σεμέντο ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης κάτι που έκανε και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Ο Φελίπε Σόουζα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης διαμορφώθηκε σε δύο γκρουπ. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις κινητικότητας και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση του ΟΦΗ θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (3/7, 19:00) και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου (4/7) με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ