Χαμός στον ΠΑΟΚ: Μετά τον Αμπέλ ο κόσμος θέλει να διώξει και τον Μπίσεσβαρ!

Χαμός στον ΠΑΟΚ: Μετά τον Αμπέλ ο κόσμος θέλει να διώξει και τον Μπίσεσβαρ!

Στον ΠΑΟΚ είναι μια... ωραία ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Χαμός μεταξύ του Μπίσεσβαρ και των οπαδών του «Δικεφάλου».

Η χρονιά πάει από το κακό στο χειρότερο στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Φερέιρα να ηττάται εύκολα και από την ΑΕΚ. Οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται να χάνουν το… τρένο της δεύτερης θέσης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν… διαδικτυακά λαϊκά δικαστήρια!

Είναι μεγάλος ο εκνευρισμός στις τάξεις των οπαδών του Δικεφάλου, που βλέπουν μια ομάδα ανήμπορη στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. H ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε πανεύκολα το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και δείχνει πως θα κόψει τρίτη το… νήμα στην βαθμολογία.  Η γκρίνια μέρα με την μέρα γιγαντώνεται και έχουμε τα πρώτα… επεισόδια με παίκτες του ΠΑΟΚ. Μετά τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονικής, Αμπέλ Φερέιρα, οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί ζητούν την αποχώρηση και του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ! Η αγωνιστική κατρακύλα δεν έχει τελειωμό, με τον κόσμο να θέλει τα… κεφάλια όλων.

Συγκεκριμένα, η σελίδα του ΠΑΟΚ “PAOK FC-RETRO STORIES” ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να σκύβει για να αποφύγει την μπάλα, έπειτα από βολέ του Μπάρκα. Ο Ολλανδός μέσος του Δικεφάλου αφού είδε τη συγκεκριμένη δημοσίευση ξεκίνησε διαμάχη με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση: “Τι θέλεις να πεις με αυτό το βίντεο, πες το στα αγγλικά”.

Κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Οι οργισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ απάντησαν: “Σε ευχαριστούμε για τα τελευταία 2-3 χρόνια, αλλά αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο, καλύτερα να αποχωρήσεις από το σύλλογο”.

Η απάντηση από τον Μπίσεσβαρ: “Οκέι, σε ευχαριστώ για την εξήγηση, αλλά και πέρυσι, αλλά και πρόπερσι περπατούσα στο γήπεδο. Προφανώς δεν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και τα αρνητικά σχόλια σου δε βοηθούν κανέναν. Καλή τύχη”.

Χαμός στον ΠΑΟΚ, με την χρονιά να μην έχει τελειώσει ακόμα. Απομένουν πέντε αγωνιστικές, με τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να ζητούν την αποχώρηση τόσο του προπονητή, όσο και παικτών της ομάδας. Φυσικά, ο κόσμος… βράζει και με τους Γιώργο-Ιβάν Σαββίδη, για το γεγονός πως κατέστρεψαν την ομάδα, επαναφέροντάς την στα πέτρινα χρόνια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ