Ψάχνει προπονητή ο Ρέμπε, ψηλά στη λίστα και ο Γκαρσία

Ψάχνει προπονητή ο Ρέμπε, ψηλά στη λίστα και ο Γκαρσία

Ο Όλαφ Ρέμπε «έπιασε« δουλειά στον ΠΑΟΚ και βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Πάμπλο Γκαρσία να είναι ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου.

Η ήττα από την ΑΕΚ και κυρίως η εικόνα που βγάζει προς τα έξω ο ΠΑΟΚ δείχνει πως το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Δικέφαλος του βορρά δεν είναι σε καλή κατάσταση, ο Πορτογάλος έχει χάσει τα αποδυτήρια και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου η απόλυση του.

Ο Όλαφ Ρέμπε που ανέλαβε πριν μερικές μέρες ως τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ έχει ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Φερέιρα για τον πάγκο της ομάδας.

Εφόσον ο Ιβάν Σαββίδης δώσει πρόωρο τέλος στη συνεργασία με τον Πορτογάλο προπονητή τότε ο Ρέμπε θα του προτεινει 2-3 περιπτώσεις προπονητών με βάση τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, αν και φαίνεται να προκρίνεται η λύση του Πάμπλο Γκαρσία.

Στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπάρχει η λύση του Γκαρσία, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα, όμως προς το παρόν δεν έχει στην κατοχή του το UEFA Pro για να αναλάβει τα ηνία στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ