Σίμος: «Πρόκληση για μας το ματς με ΠΑΟΚ» (vid)

Σίμος: «Πρόκληση για μας το ματς με ΠΑΟΚ» (vid)

Ο κόουτς του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί αύριο (4/7) τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs, με τον Γιώργο Σίμο να χαρακτηρίζει πρόκληση το ματς με τους «ασπρόμαυρους».

Ο κόουτς της κρητικής ομάδας μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV, τονίζοντας πως θα συνεχίσουν τις δυνατές προσπάθειες.  Παράλληλα, για το ματς έκανε δηλώσεις και ο Νίκος Μαρινάκης, ξεκαθαρίζοντας πως θα κοιτάξουν στα μάτια τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε: «Μια ακόμα πρόκληση για μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τις δυνατές προσπάθειες και ο στόχος μέσα από αυτό είναι να πάρουμε και τα αποτελέσματα.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο διότι παίζουμε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, αλλά η προσπάθεια γίνεται. Χρειάζεται βελτίωση στη λεπτομέρεια. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και ο χρόνος ξεκούρασης είναι λίγος. Ελπίζω να τελειώσουμε υγιείς και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μαρινάκης τόνισε: «Όπως σε όλα τα ματς θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και θα κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο βελτιώνοντας τα λάθη που έχουμε κάνει στους προηγούμενους αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ