Αποθέωσε τον Τσιμίκα ο Λοβέρα

Αποθέωσε τον Τσιμίκα ο Λοβέρα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κώστα Τσιμίκα σε συνέντευξή του σε Ναπολιτάνο ρεπόρτερ ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός σχολίασε επίσης την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και το πώς βλέπει το μέλλον του.

Το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα είναι γνωστό με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα (και όχι μόνο) να δίνουν και να παίρνουν όλο το προηγούμενο διάστημα. Πάνω σε αυτό το γεγονός, κλήθηκε να αναφερθεί ο Μάξι Λοβέρα σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι «gonfialarete.com».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποθέωσε τον συμπαίκτη του τονίζοντας πως θεωρεί ότι είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Όσα είπε:

Για το αν του είπε ποτέ κάτι ο Τσιμίκας για τη Νάπολι απάντησε: «Εγώ μιλάω μόνο ισπανικά. Λόγω γλώσσας, έχω μιλήσει πολύ λίγο μαζί του. Είναι πολύ ενδιαφέρον παίκτης, με μεγάλη προοπτική. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις μαζί του. Τον βλέπω έτοιμο να παίξει σε ακόμα μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, γιατί όχι στη Serie A».

Για το μέλλον του ο νεαρός ποδοσφαιριστής υποστήριξε: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να βελτιώνομαι και θα συνεχίσω να δουλεύω για να αρπάξω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν».

Αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Δουλέψαμε σκληρά, θέλαμε τον τίτλο και το ήθελαν και οι οπαδοί. Δυστυχώς λόγω των μέτρων με τον κορωνοϊό, το… πάρτι ήταν περιορισμένο. Και δεν είναι καθόλου ωραίο να παίζουμε στην έδρα μας χωρίς θεατές».

Σε άλλη συνέντευξη στην «La Voz de Rosario» της πατρίδας του, ο Λοβέρα ανέφερε επίσης: «Νιώθω άνετα στον Ολυμπιακό, η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα και πρόκειται για ένα πολύ καλά οργανωμένο σύλλογο, ευρωπαϊκού επιπέδου. Νομίζω πως κατάφερα να προσαρμοστώ. Αυτό που θέλω είναι να αποκτήσω συνέχεια στο παιχνίδι μου και να αποδώσω στο επίπεδο που θέλω.

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πολύ ανταγωνιστικό, όπως και στην Αργεντινή. Υπάρχει πάθος και κόντρα μεταξύ των παικτών, μεγάλη πίεση σε όλες τις γραμμές. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ, είναι μια όμορφη πρόκληση που πρέπει να ξεπερνώ κάθε μέρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ