Ονιεκούρου: Διακόπηκε ο δανεισμός του από τη Γαλατά και επέστρεψε στη Μονακό

Ονιεκούρου: Διακόπηκε ο δανεισμός του από τη Γαλατά και επέστρεψε στη Μονακό

Ο Χένρι Ονιεκούρου έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι και επέστρεψε στη Μονακό, με το όνομα του Νιγηριανού εξτρέμ να έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό.

Αρκετά είναι τα ονόματα των παικτών που έχουν ακουστεί για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ στον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων είναι εκείνα των Αλ-Ταμάρι (ΑΠΟΕΛ), Γκραντέλ (Τουλούζ) και Ονιεκούρου (Γαλατασαράι).

Την περίπτωση του Μαξ Γκραντέλ και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον εξτρέμ της Τουλούζ τα είχατε διαβάσει πρώτοι από to10.gr, ενώ όπως ανέφερε ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» την Πέμπτη (2/7), οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να είναι το φαβορί για την απόκτηση του Μούσα Αλ-Ταμάρι από τον ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά τον Χένρι Ονιεκούρου, που επίσης έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ο Νιγηριανός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του.

Ο δανεισμός του από τη Μονακό στη Γαλατά διακόπηκε εξαιτίας οφειλών της τουρκικής ομάδας προς τη γαλλική, με τον Ονιεκούρου να επιστρέφει στους Μονεγάσκους. Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει πως δεν θέλει να επιστρέψει στη Μονακό και ότι επιθυμεί την παραμονή του στη Γαλατασαράι.

Αυτό ίσως οδηγήσει τον Ονιεκούρου στην έξοδο από τον γαλλικό σύλλογο, αλλά αυτό μένει να φανεί το επόμενο διάστημα. Όπως επίσης μένει να φανεί αν θα κάνει κάποια κίνηση και ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ