Ο Ολυμπιακός προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Σούμπασιτς

Ο Ολυμπιακός προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Σούμπασιτς

To10.gr γράφει για τις συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Σούμπασιτς, με σκοπό να κλείσει τον Κροάτη γκολκίπερ, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να κινείται. Και ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως οι κινήσεις του στην ελεύθερη αγορά, είναι τόσο επιτυχημένες, που έχουν παρουσιάσει περιπτώσεις όπως ο Βαλπουενά και ο Ελ Αραμπί. Παίκτες που βρέθηκαν στον Πειραιά ως ελεύθεροι και αποδείχθηκαν χρυσές επιλογές, αλλά και πρωταγωνιστές σε μία από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία του συλλόγου. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ντάνιε Σούμπασιτς.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι ο έμπειρος Κροάτης γκολκίπερ να φοράει τα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν. Για αυτόν τον λόγο οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον δικηγόρο του, συζητώντας τους όρους υπό τους οποίους μπορεί να προκύψει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρότι ο Σούμπασιτς είναι ελεύθερος και ήδη πολλές ομάδες του έχουν χτυπήσει την πόρτα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη προσέγγιση. Με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουν ήδη μιλήσει με τον 35χρονο γκολκίπερ, παίρνοντας το πρώτο «ναι», σε ό,τι έχει να κάνει με τη θετική σκέψη του στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους Ερυθρόλευκους.

Από εκεί και πέρα, στις επαφές με τον δικηγόρο του φαίνεται ότι τα δεδομένα έχουν γίνει πολύ πιο συγκεκριμένα. Με τον Ολυμπιακό να προτείνει 2ετές συμβόλαιο στον Κροάτη γκολκίπερ, με σκοπό να τον πείσει να πει το τελικό «ναι». Αλλά και να αρνηθεί άλλες προσφορές που έχει στα χέρια του, με περισσότερα χρήματα.

Επίσης, ειδικά η φετινή σεζόν των πρωταθλητών, έχει προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη και για αυτόν τον λόγο πολλοί ποδοσφαιριστές βλέπουν τον Ολυμπιακό ως την ευκαιρία τους να διακριθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και να κατακτήσουν τίτλους. Και ειδικά το δεύτερο, είναι κάτι που λείπει από τον κορυφαίο τερματοφύλακα της Ligue 1 τη σεζόν 2016-17, αλλά και φιναλίστ του Μουντιάλ 2018 με την Εθνική Κροατίας.

Οι επαφές συνεχίζονται και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Καθώς και ο Σούμπασιτς θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό στην επόμενη ομάδα του. Και παρά το γεγονός ότι έχει προτάσεις από… εξωτικά μέρη (Αλ Νασρ), δεν θέλει να φύγει από την Ευρώπη. Ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη, λόγω κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ