Αποκάλυψη : Ο Ολυμπιακός κάνει κίνηση για Πέπε Ροντρίγκες (Vid)

Αποκάλυψη : Ο Ολυμπιακός κάνει κίνηση για Πέπε Ροντρίγκες (Vid)

To10.gr αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Πέπε της Βιτόρια Γκιμαράες. Βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για τη μεσαία γραμμή.

Ονομάζεται Πέδρο Φιλίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες. Αλλά κάνει καριέρα γνωστός ως Πέπε. Είναι κεντρικός χαφ. Ποδοσφαιρικό «παιδί» της Μπενφίκα. Αγωνίζεται στη Βιτόρια Γκιμαράες. Και τη χρονιά που φεύγει, πραγματοποίηση τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Εμφανίσεις που έπεισαν τον Ολυμπιακό ότι αξίζει να δοκιμάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του Πέπε. Και το κάνει με τη θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς για τον ποδοσφαιριστή, αλλά και την πολύ θετική άποψη του τμήματος σκάουτινγκ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο 23χρονος μέσος, μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμη σημείο αναφοράς στο ρόστερ. Αλλά και μία επένδυση πολλών εκατομμυρίων. Κυριολεκτικά. Διότι θα πρέπει να ξοδευτούν αρκετά εκατομμύρια για να αποκτηθεί, αλλά από την άλλη, είναι εξαιρετικά πιθανό να αποφέρει πολλά περισσότερα. Καθώς θεωρείται παίκτης που μέσω του Ολυμπιακού, μπορεί να αλλάξει επίπεδο και να γίνει ποδοσφαιριστής των 20+ εκατομμυρίων! Αλλά και να κάνει τη διαφορά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του Πέπε συζητήθηκε στην τελευταία συνάντηση κορυφής είχε λάβει χώρα στους Ερυθρόλευκους, πριν από σχεδόν 20 ημέρες, προεξάρχοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και από τότε αποφασίστηκε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τη Βιτόρια Γκιμαράες, ώστε να γίνει σαφές πώς μπορεί να γίνει η μεταγραφή, αλλά και ποια είναι τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα αυτής. Κάτι που δείχνει και το πόσο σοβαρό είναι το θέμα, αλλά και πώς σκοπεύει ο Ολυμπιακός να κινηθεί για να πραγματοποιήσει μια τόσο δύσκολη και ακριβή μεταγραφή.

Η Βιτόρια, πρώην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, κοστολογεί με αρκετά χρήματα τον ποδοσφαιριστή. Και έχει αποδείξει ότι είναι «δύσκολη» στις διαπραγματεύσεις. Αλλωστε οι συζητήσεις που έγιναν με τη διοίκησή της την τελευταία διετία -για άλλους ποδοσφαιριστές- απέβησαν άκαρπες. «Λόγο» στη μεταγραφή του έχει και η Μπενφίκα. Οι «Αετοί» έχουν το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου μέσου και παράλληλα δικαίωμα… άποψης για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης.

Ο Πέπε ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπενφίκα. Η πορεία του στο ποδόσφαιρο της Πορτογαλίας είναι εντυπωσιακή, καθώς από τα 15 του χρόνια, έχει σχεδόν 80 συμμετοχές σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Ενώ ήδη έχει κερδίσει κλήσεις στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος!

Μετά από δύο περιόδους προσαρμογής σε Εστορίλ (ως δανεικός) και Βιτόρια Γκιμαράες (ως δανεικός), η φετινή είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αυτή που τον καθιερώνει στο πορτογαλικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ως μόνιμος παίκτης της Βιτόρια, έχει έως τώρα 42 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με 5 γκολ και 3 ασίστ, αγωνιζόμενος, τόσο ως 8άρι όσο και ως καθαρός αμυντικός μέσος.

Επαναλαμβάνουμε, ωστόσο, ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και κοστοβόρα μεταγραφή. Αλλά παρά ταύτα, ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κάνει την προσπάθειά του. Καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και μέσω των Πειραιωτών, να αλλάξει επίπεδο.

Οσο για το πώς θα «χωρέσει» στους Πειραιώτες; Δεν είναι μυστικό ότι οι μνηστήρες για την απόκτηση του Μάντι Καμαρά έχουν αυξηθεί μετά τις τρομερές φετινές του εμφανίσεις. Και επίσης δεν είναι μυστικό ότι τα τουλάχιστον 20.000.000 € που ζητάει ο Ολυμπιακός για να δώσει τον Αφρικανό μέσο, δεν φαντάζουν καθόλου μακρινά…

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΠΕ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ