Ολυμπιακός : Πάει για… 100άρα ο Ελ Αραμπί!

Ολυμπιακός : Πάει για… 100άρα ο Ελ Αραμπί!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει να σπάει όλα τα κοντέρ και κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει να πετύχει το 100ο του γκολ σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Είναι πραγματικά ασταμάτητος.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σπάει όλα τα κοντέρ φέτος, καθώς διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του σε ηλικία 33 ετών. Ο Ολυμπιακός βρήκε ένα «πολυβόλο» για τη γραμμή κρούσης του, το οποίο δεν σταματά να… τρομοκρατεί όλες τις αντίπαλες άμυνες.

Τα 27 γκολ που έχει ο Μαροκινός φορ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση για ξένο παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Ελ Αραμπί βρίσκεται πίσω μόνο από τον σπουδαίο Ούγγρο, Λάγιος Ντέταρι, ο οποίος είχε πετύχει συνολικά 30 τέρματα τη σεζόν 1988-89.

Ο Ελ Αραμπί κυνηγά ένα ακόμη ρεκόρ, το οποίο είναι θέμα χρόνου να σπάσει. Αν σκοράρει απόψε (5/7, 21:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό, τότε θα φτάσει συνολικά τα 100 γκολ σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Ο Μαροκινός έχει σκοράρει 28 γκολ σε 76 εμφανίσεις με την Καέν και άλλα 44 με τη Γρανάδα σε 134 συμμετοχές.

Σε συνδυασμό με τα 27 γκολ σε 45 εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο αριθμός ανέρχεται σε 99. Συνεπώς, ο Ελ Αραμπί θέλει ένα ακόμη για να πετύχει τριψήφιο αριθμό τερμάτων στην Ευρώπη. Στα 7, τουλάχιστον, ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, το «πολυβόλο» των Πειραιωτών αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ το 100.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ