Σεμέδο : «Θέλω να κατακτήσω κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Σεμέδο : «Θέλω να κατακτήσω κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ο Σεμέδο παραχώρησε συνέντευξη σε συνδρομητικό κανάλι και τόνισε την επιθυμία του να κερδίσει πολλούς τίτλους.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους της εξαιρετικής πορείας του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Nova, μίλησε για το γεγονός ότι είναι εκατό τοις εκατό αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό, για τους υψηλούς στόχους της ομάδας, αλλά και για την απουσία του από τη ρεβάνς με τη Γουλβς τον Αύγουστο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πορτογάλος αμυντικός: 

Για την άμυνα του Ολυμπιακού: «Είναι ομαδική δουλειά, δεν οφείλεται μόνο στην άμυνά μας. Γενικά σαν σύνολο έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και είμαστε υπερήφανοι για αυτό».

Για τον τίτλο του πρωταθλητή: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς αυτή τη χρονιά. Ήταν δύσκολη χρονιά, με δύσκολους αντιπάλους, όπως αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος».

Αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο και τον προπονητή: «Όλοι δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό. Όταν έρχεται μία τόσο μεγάλη επιτυχία δεν χρειάζεται να επιλέγουμε ποιοι δικαιώθηκαν. Όλοι μαζί έχουμε δουλέψει. Πρέπει να συνεχίσουμε κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια και μετά το Κύπελλο και το Europa League».

Για το πού αφιερώνει τον τίτλο: «Στην οικογένειά μου, που πάντα με υποστηρίζει. Στη δεύτερη οικογένειά μου, που είναι ο Ολυμπιακός, για τη στήριξη που μου έχει δείξει από τη μέρα που ήρθα και φυσικά σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα μας και μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι».

Για το… μπουγέλο μετά τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η: «Παίζαμε με νερά γιατί δεν είχαμε ακόμα τις σαμπάνιες. Στόχο είχα όποιον έβλεπα μπροστά μου, είτε τον προπονητή, είτε οποιονδήποτε άλλον, όποιον έβλεπα, τον έβρεχα».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να μιλάμε για το μέλλον. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύς συγκεντρωμένος γιατί θέλω να κερδίσω κι άλλους τίτλους. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω αυτή την ομάδα».

Για την αποβολή του στο ματς με τη Γουλβς: «Δεν έχει σημασία. Εκείνη τη στιγμή, αν δεν έκανα το φάουλ θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί γκολ. Είναι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις σε δευτερόλεπτα μέσα στον αγώνα. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν έχει σημασία αν θα παίξει ο Σεμέδο ή αν θα παίξει ο Ελ Αραμπί. Σημασία έχει το σύνολο. Όποιος βρεθεί μέσα στο γήπεδο εκείνη την μέρα να δώσει όλο του τον εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ