Ολυμπιακός : Στο… κόλπο για Πέτροβιτς (vids)

Ολυμπιακός : Στο… κόλπο για Πέτροβιτς (vids)

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, της Σπόρτινγκ και της Μπέτις φέρεται να βρίσκεται ο Νιέγκος Πέτροβιτς που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός έχει πάγια τακτική εδώ και αρκετό καιρό επενδύει στο μέλλον του και να κάνει δικούς τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Πλέον την τελευταία πενταετία το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου «ανακαλύπτει»… διαμάντια τόσο στη γαλλική αγορά αλλά και στη σέρβικη.

Περιπτώσεις όπως ο Μαντί Καμαρά, ο Παπέ Αμπού Σισε και ο Μπα από τη Γαλλία, αλλά και όπως ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και ο Νίκολα Τσούμιτς, η αξία των οποίων έχει εκτοξευτεί στον Ολυμπιακό, με τον τελευταίο να μην έχει αγωνιστεί καν ακόμα με τα ερυθρόλευκα.

Το «ψάξιμο» των ερυθρόλευκων γύρω από αντίστοιχες περιπτώσεις δεν σταματάει και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει «ρίξει» και πάλι δίχτυα στη Σερβία για νέους Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς. Και φαίνεται μάλιστα ότι οι Πειραιώτες έχουν βρει τον επόμενο στόχο τους. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νιέγκος Πέτροβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα και πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν.

Το όνομα του Σέρβου έχει ακουστεί και πριν μερικές μέρες για τον Ολυμπιακό, όμως πλέον και από τη Σερβία επιβεβαιώνουν ότι οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν την περίπτωση του. Εξάλλου, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του στη Σερβία, ενώ την περίπτωση του κοιτάζουν κι άλλες ομάδες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να πουλήσει τόσο τον Πέτροβιτς, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές που είναι νεαρή σε ηλικία, διότι έχει αρκετά οικονομικά θέματα να λύσει. Για τον Πέτροβιτς μάλιστα τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, αλλά δεν «παίζει» μόνος του για την απόκτηση του, καθώς «ερίζουν» για να τον κάνουν δικό τους τόσο η Μπέτις, αλλά και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Πέτροβιτς είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ενώ η αξία του ξεπερνάει τα 2.5 εκατ. ευρώ, με τον Ερυθρό Αστέρα ωστόσο να «καίγεται» να τον πουλήσει. Ο νεαρός χαφ τη φετινή σεζόν έχει 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (τα 20 ως βασικός) με 1 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Όσον αφορά τα ματς του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό ο 21χρονος μέσος είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο Βελιγράδι βοηθώντας τα μέγιστα ώστε οι Σέρβοι να ανατρέψουν το σκορ και να επικρατήσουν με 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ