Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τι να την κάνει την Επιτροπή Εφέσεων το ποδόσφαιρο; Εχει τον Μπαλτάκο, που είναι μύστης της νομικής επιστήμης.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρης: Όλα ανοικτά με Φετφατζίδη

Η Αλ Αϊν άλλαξε τη συμφωνία καταβολής των χρημάτων, ο Άρης δεν δέχεται δόσεις, ενώ και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν νιώθει καλυμμένος με τους όρους της πρότασης που του έγινε.

Άρης: Όλα ανοικτά με Φετφατζίδη | to10.gr

Όλα έδειχναν οτι μόνο τα τυπικά είχαν απομείνει για την ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής συμφωνίας για τον Άρη, με την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αϊν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει για να καταβληθούν στους κιτρινόμαυρους προκαταβολικά τα 1.500.000 ευρώ της μεταγραφής, όμως τελικά η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θέλησε να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας, με την ΠΑΕ Άρης να μην δέχεται δόσεις.

Ακόμα, η Αλ Αϊν δεν καλύπτει τη δεδομένη χρονική στιγμή όλους τους όρους που είχε θέσει ο Γιάννης Φετφατζίδης, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικού να μη δέχεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή μ’ αυτά τα δεδομένα.

Όλα είναι ανοικτά, πλέον, σε ότι αφορά τη μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Αϊν και εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται τις επόμενες μέρες, χωρΊς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ματαιωθεί οριστικά η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.