Μπακούτσης : «Είμαστε μια οικογένεια και τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς»

Μπακούτσης : «Είμαστε μια οικογένεια και τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς»

Ο νεαρός μέσος μίλησε για το κλίμα στα αποδυτήρια του Άρη και τον χρόνο συμμετοχής που του παραχωρεί ο Μίχαελ Ένινγκ.

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Άρης στο τέλος της σεζόν, καθώς δεν έχει την πολυτέλεια να ξεκουράσει παίκτες, αναφέρθηκε ο Πέτρος Μπακούτσης.

Ο 19χρονος μέσος των κίτρινων σχολίασε την ήττα από την ΑΕΚ με 1-4 στο Κλεάνθης Βικελίδης, και συμπλήρωσε πως η ομάδα του παραμένει πολύ δεμένη, ενώ μίλησε και για τις αγωνιστικές ευκαιρίες που έχει πάρει.

Για τον αγώνα: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα. Δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το μικρό ρόστερ: «Δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα, γιατί κανένας παίκτης δεν μπορεί να φρεσκαριστεί με αποτέλεσμα να μη φτάνει στο 100% της απόδοσής του».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Θα δώσουμε το 100%. Είμαστε Άρης και κυνηγάμε πάντα τη νίκη, αλλά όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ κυνηγάει τους βαθμούς όπως και εμείς».

Για τις ευκαιρίες που παίρνουν οι νεαροί: «Σίγουρα είναι σημαντικό να παίρνουμε χρόνο και εμπειρίες. Είναι καλό για εμάς, όσο περισσότερο χρόνο πάρουμε τόσο το καλύτερο».

Για την κατάσταση στα αποδυτήρια: «Είμαστε μια οικογένεια, 15 παίκτες και τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ