Μακέντα: «Σήμερα εμείς αξίζαμε τη νίκη»

Μακέντα: «Σήμερα εμείς αξίζαμε τη νίκη»

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για την εικόνα του Παναθηναϊκού, τη μεγάλη ευκαιρία και το μέλλον του.

Ο Φεντερίκο Μακέντα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στη χαμένη του ευκαιρία και μίλησε και για το μέλλον του.

Αναλυτικά ο Μακέντα μίλησε για:

Την ευκαιρία: «Τίποτα δεν έγινε, προσπάθησα να σουτάρω και η μπάλα πήγε έξω. Τόσο απλά. Ίσως θα έπρεπε να κάνω άλλη μια επαφή. Δε γίνεται κάθε σουτ να γίνεται γκολ».

Τις στιγμές σε ένα ντέρμπι που κρίνουν το αποτέλεσμα: «Σίγουρα. Αν η μπάλα έμπαινε μέσα θα ήμασταν 1-0 και θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Αν δε σκοράρεις δε νικάς. Πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα σε αυτόν τον τομέα όπως κι εγώ προσωπικά ώστε στο επόμενο ματς να πάμε καλύτερα».

Την τακτική προσέγγιση στο ματς: «Όχι μόνο σήμερα. Από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ παίζουμε καλύτερα. Δε μας νοιάζει τί λέει ο κόσμος για το κίνητρο. Ξέρουμε ποια ομάδα εκπροσωπούμε. Ακόμα κι αν δεν παίξουμε στην Ευρώπη, δείξαμε σήμερα με πολλά νέα παιδιά τί μπορούμε να κάνουμε. Όπως παίξαμε σήμερα καλά πρέπει να παίξουμε ως το τέλος. Σήμερα εμείς αξίζαμε τη νίκη».

Το μέλλον του: «Δεν διάβασα φήμες αυτή την εβδομάδα. Ξέρω τί λέγεται. Ο σύλλογος ξέρει τί θέλω να κάνω. Αν θέλετε να μάθετε θα πρέπει να μιλήσετε μαζί τους».

Το πρωτάθλημα στην Ιταλία: «Δε με νοιάζει πραγματικά τί έγινε στην Ιταλία. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ