Η ώρα του CAS για ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Ολυμπιακό

Η ώρα του CAS για ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Ολυμπιακό

Το πρωί της Δευτέρας ξεκινάει η εκδίκαση για την συνιδιοκτησία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης με τον Ολυμπιακό να επιδιώκει τον υποβιβασμό των δύο ομάδων.

Η ώρα για την οριστική κατάληξη στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης έφτασε καθώς το πρωί της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η εκδίκαση στο CAS. Θυμίζουμε ότι σε δεύτερο βαθμό με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί από τον Δικέφαλο ο οποίος θέλει να τους πάρει πίσω, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» επιζητούν αυτό που προέβλεπε αρχικά η νομοθεσία, μέχρι να αλλάξει με τη γνωστή τροπολογία, δηλαδή τον υποβιβασμό και των δύο ομάδων.

Πρόεδρος έχει οριστεί ο Ολλανδός δικηγόρος, Μάνφρεντ Πέτερ Μαν που είναι μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ενώ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ, εκτός από τους δικούς τους δικηγόρους, έχουν εμπιστευθεί την υπόθεση και σε κορυφαία δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού.

Τέλος, το CAS ενημέρωσε ότι έκανε δεκτούς τους διαιτητές που επέλεξαν οι δύο σύλλογοι με τον ΠΑΟΚ να επιλέγει τον Γερμανό, Ούλριχ Χάας και τους «ερυθρόλευκους» τον Ιταλό Λουίτζι Φουμαγκάλι. Όσο για την απόφαση, το πιθανότερο είναι να βγει μέσα στον Ιούλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ