Ξανά… μπάχαλο η ΚΕΔ: Σκόμινα στην Τούμπα, Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ

Ξανά… μπάχαλο η ΚΕΔ: Σκόμινα στην Τούμπα, Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ

Τα... ανέκδοτα συνεχίζονται από τον Μέλο Περέιρα. Αντί να βάλει ξένους διαιτητές και σε ΠΑΟΚ και σε ΑΕΚ, που είναι οι μόνοι που... ενδιαφέρονται για τα πλέι οφ, συνεχίζει να λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Στην έκτη αγωνιστική των πλέι οφ ο Μέλο Περέιρα όρισε ξένο διαιτητή στο Άρης – ΑΕΚ και Έλληνα στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ. Προκαλώντας απορίες για τον λόγο για τον οποίο δε βάζει… ίδιας εθνικότητας διαιτητή στις ομάδες που εξακολουθούν να έχουν ενδιαφέρον για τη διαδικασία των πλέι οφ. Και παίζουν μια θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΚΕΔ συνεχίζει στον ίδιο… δρόμο και στην έβδομη αγωνιστική. Φέρνοντας… τούμπα τα ματς. Αυτή τη φορά τον ΠΑΟΚ θα τον σφυρίξει ξένος και στο ματς της ΑΕΚ θα υπάρχει Έλληνας διαιτητής. Μιλάμε για… ανέκδοτα.

Συγκεκριμένα, το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού στην Τούμπα θα το σφυρίξει ο πολύπειρος Σλοβένος διαιτητής, Νταμίρ Σκόμινα, ένας ρέφερι που θεωρείται από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Έχει βρεθεί αρκετές φορές στον δρόμο ελληνικών ομάδων, αφού έχει διευθύνει τα Κράσνονταρ-Ολυμπιακός 1-2, Ολυμπιακός-Μπενφίκα 1-0, ΑΕΚ-Βασλούι 3-0 και Παναθηναϊκός-Ρόμα 3-2.

Ο Σκόμινα θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Ρόμπερτ Βούκαν, με 4ο τον Τάση και στο VAR τους Μανούχο, Φωτόπουλο.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο, δε θα έρθει ξένος διαιτητής, αλλά θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Κωσταρά, Λ.Δημητριάδη, 4ο τον Κατσικογιάννη και διαιτητές VAR τους Παπαδόπουλο, Νικολαΐδη.

Όσο για την αναμέτρηση Άρη-Ολυμπιακού, ορίστηκε ο Μένιος Κουτσιαύτης. Βοηθοί του οι Ψαρρής, Σινιοράκης, 4ος ο Βάτσιος και στο VAR οι Τζοβάρας, Μπουξμπάουμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ