Ζήτησε κόσμο ο ΟΦΗ με Ολυμπιακό, συμφώνησαν οι ερυθρόλευκοι και όλες οι ομάδες

Ζήτησε κόσμο ο ΟΦΗ με Ολυμπιακό, συμφώνησαν οι ερυθρόλευκοι και όλες οι ομάδες

Νέο αίτημα αναμένεται από τη Λίγκα προς τις αρμόδιες αρχές για να διεξαχθεί με κόσμο και ως... πιλοτικό παράδειγμα το ΟΦΗ - Ολυμπιακός. Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό ο Πουρσανίδης.

Ο ΟΦΗ δεν το βάζει κάτω. Και από τη στιγμή που βλέπει πως η χώρα μας εξακολουθεί να τα πηγαίνει εξαιρετικά στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, επιμένει να φέρει και πάλι τον κόσμο πίσω στα γήπεδα. Έστω και ένα μικρό ποσοστό, ως πιλοτικό παράδειγμα εν όψει της επόμενης σεζόν.

Στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας σήμερα ο ΟΦΗ ζήτησε από τον Ολυμπιακό εν όψει του μεταξύ τους αγώνα την προτελευταία αγωνιστική να συναινέσει για να κάνουν αίτημα οι Κρητικοί ώστε να υπάρχει ένα ποσοστό κόσμου στις εξέδρες.

Και να λειτουργήσει ως πιλοτικό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός το δέχτηκε ευχαρίστως – άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πάντα υπέρ της επιστροφής του κόσμου – με τον Ηλία Πουρσανίδη μάλιστα να ευχαριστεί δημοσίως τους πρωταθλητές.

Ομόφωνα συμφώνησαν και οι υπόλοιπες ομάδες και όλοι μαζί αποφάσισαν να γίνει νέο αίτημα από τη Σούπερ Λίγκα προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να επιτραπεί ένα μικρό ποσοστό κόσμου και να παρακολουθήσει το ΟΦΗ – Ολυμπιακός για την προτελευταία αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ