Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τον επόμενο αριστερό μπακ της ΑΕΚ αναζητά ο Παναθηναϊκός.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ζήτησε κόσμο ο ΟΦΗ με Ολυμπιακό, συμφώνησαν οι ερυθρόλευκοι και όλες οι ομάδες

Νέο αίτημα αναμένεται από τη Λίγκα προς τις αρμόδιες αρχές για να διεξαχθεί με κόσμο και ως... πιλοτικό παράδειγμα το ΟΦΗ - Ολυμπιακός. Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό ο Πουρσανίδης.

Ζήτησε κόσμο ο ΟΦΗ με Ολυμπιακό, συμφώνησαν οι ερυθρόλευκοι και όλες οι ομάδες | to10.gr

Ο ΟΦΗ δεν το βάζει κάτω. Και από τη στιγμή που βλέπει πως η χώρα μας εξακολουθεί να τα πηγαίνει εξαιρετικά στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, επιμένει να φέρει και πάλι τον κόσμο πίσω στα γήπεδα. Έστω και ένα μικρό ποσοστό, ως πιλοτικό παράδειγμα εν όψει της επόμενης σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας σήμερα ο ΟΦΗ ζήτησε από τον Ολυμπιακό εν όψει του μεταξύ τους αγώνα την προτελευταία αγωνιστική να συναινέσει για να κάνουν αίτημα οι Κρητικοί ώστε να υπάρχει ένα ποσοστό κόσμου στις εξέδρες.

Και να λειτουργήσει ως πιλοτικό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός το δέχτηκε ευχαρίστως – άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πάντα υπέρ της επιστροφής του κόσμου – με τον Ηλία Πουρσανίδη μάλιστα να ευχαριστεί δημοσίως τους πρωταθλητές.

Ομόφωνα συμφώνησαν και οι υπόλοιπες ομάδες και όλοι μαζί αποφάσισαν να γίνει νέο αίτημα από τη Σούπερ Λίγκα προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να επιτραπεί ένα μικρό ποσοστό κόσμου και να παρακολουθήσει το ΟΦΗ – Ολυμπιακός για την προτελευταία αγωνιστική.