Παναιτωλικός : Ψάχνεται για Τζανετόπουλο ο Δέλλας

Παναιτωλικός : Ψάχνεται για Τζανετόπουλο ο Δέλλας

Ο Τραϊανός Δέλλας ενδιαφέρεται για την απόκτηση αμυντικού και η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι του Άνταμ Τζανετόπουλου της ΑΕΚ.

Την απόκτηση του Άνταμ Τζανετόπουλου με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ που δεν υπολογίζεται, αναμένεται να ζητήσει από τη διοίκηση του Παναιτωλικού ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Αγρινίου έχει πιάσει δουλειά εδώ και λίγο καιρό και ετοιμάζει τις μεταγραφικές κινήσεις που θα σώσουν τους κίτρινους από ενδεχόμενο υποβιβασμό.

Μια από αυτές φέρεται να είναι η περίπτωση του Άνταμ Τζανετόπουλου, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού του Παναιτωλικού. Ο νεαρός αμυντικός ανήκει στην Ένωση και ο Δέλλας θέλει να εκμεταλλευτεί τις καλές του σχέσεις με τους κιτρινόμαυρους και να τον αποκτήσει ως δανεικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ένωση έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, τόσο η Κέρκυρα, όσο και ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία. Ο Τζανετόπουλος είναι η ιδανική λύση για τον Τράι, καθώς είναι ο προπονητής που τον ανέδειξε, με αποτέλεσμα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στο προσωπό του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ