Η δουλειά του Μολέδο και το «περίμενε» του ΠΑΟΚ (vid)

Η δουλειά του Μολέδο και το «περίμενε» του ΠΑΟΚ (vid)

Ο Μολέδο κάνει έξτρα ατομικές προπονήσεις για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο, ετοιμάζεται για τη Θεσσαλονίκη και... πιέζεται από την Ιντερνασιονάλ.

Ολα δείχνουν ότι ο Ροντρίγκο Μολέδο θα είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν. Με βεβαιότητα κανείς δεν μπορεί να το πει. Βλέπετε, η μεταγραφή του Βραζιλιάνου έχει περάσει από χιλιάδες κύματα το τελευταίο διάστημα. Και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως θα περίμεναν οι εμπλεκόμενοι, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού πείστηκε από τος Θεσσαλονικείς να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα. Και ήδη προετοιμάζεται για τη νέα του ομάδα. Εντούτοις, ακόμη δεν έχει ενημέρωση για το πότε θα τελειώσουν τα διαδικαστικά ζητήματα και πότε θα πρέπει να μπει στο αεροπλάνο για τη συμπρωτεύουσα. Εξάλλου, αυτό εξαρτάται και από την πορεία των συζητήσεων των Κάτσε και Κωνσταντινίδη με τους Πράσινους.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες της Ιντερνασιονάλ δεν έχουν σταματήσει την προσπάθεια να βρουν τρόπο να τον εντάξουν από τώρα στο δυναμικό του συλλόγου του Πόρτο Αλέγκρε. Με τον ίδιο τον παίκτη να ξεκαθαρίζει εκ νέου ότι δεν επιθυμεί να τραβήξει το θέμα στα άκρα με τον Παναθηναϊκό. Για αυτό, άλλωστε, δέχθηκε να κάνει το χατίρι της ομάδας του και να συνεχίσει στην Τούμπα.

Παράλληλα, όμως, ο Μολέδο δεν δείχνει να αλλάζει το πλάνο του, που είναι η επιστροφή στη Βραζιλία. Εστω από το καλοκαίρι. Η πώληση του αυτοκινήτου του προχωράει κανονικά, διάφορα διαδικαστικά θέματα, που έχουν να κάνουν με την παρουσία του στην Ελλάδα «κλείνουν» και ο ίδιος δείχνει με σαφήνεια πως μετά το τέλος του 6μήνου στην Τούμπα, θα γυρίσει στην πατρίδα του. Τιμώντας με αυτόν τον τρόπο το προσύμφωνο που έχει υπογράψει με την Ιντερνασιονάλ.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει… παρατήσει τη χρονιά και απλώς θα πάει στον ΠΑΟΚ για να κάνει αγγαρεία. Το αντίθετο. Το τελευταίο διάστημα, λόγω και της μη συμμετοχής του στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, έχει εντείνει τις έξτρα ατομικές προπονήσεις στο γυμναστήριο, με σκοπό να είναι απολύτως έτοιμος για τη νέα πρόκληση, αλλά και να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει να αγωνιστεί πάνω από έναν μήνα. Και συγκεκριμένα από τις 10 Δεκεμβρίου και τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ (4-0) στην Τούμπα…

Η (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΛΕΔΟ

Ο Μολέδο κάνει έξτρα ατομικές προπονήσεις για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο.

Ο Μολέδο κάνει έξτρα ατομικές προπονήσεις για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο, ετοιμάζεται για τη Θεσσαλονίκη και… πιέζεται από την Ιντερνασιονάλ.Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://to10.gr/podosfero/superleague/99414/proponisi-tou-moledo-ke-perimene-tou-paok/

Δημοσιεύτηκε από to10.gr στις Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ