Λάρισα – Πανιώνιος 0-0

Λάρισα – Πανιώνιος 0-0

Η Λάρισα φιλοξένησε τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική των playout, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Ζωντανός στη μάχη της παραμονής ο Πανιώνιος.

Λάρισα και Πανιώνιος διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο AEL FC Arena, για την 5η αγωνιστική των play out. Πολύ κρίσιμος αγώνας για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) και έμεινε ολοζώντανη στην μάχη για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκεται στην τελευταία θέση, με 22 πόντους και στο -1 από την Ξάνθη. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις δύο τελευταίες… στροφές, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Παναιτωλικό (23 βαθμοί, παίζει τώρα με Ατρόμητο) και στη συνέχεια να πηγαίνει στο Περιστέρι, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Από την άλλη, η Λάρισα παρέμεινε στην 3η θέση της κατάταξης, έχοντας μαζέψει 33 πόντους.

Οι Νεοσμυρνιώτες παραμένουν αήττητοι σε αυτή την διαδικασία, ενώ δίκαια φωνάζουν για την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδωσε ο Ζαχαριάδης στον Ντομίνγκες, στο 31ο λεπτό του αγώνα.

Στο 14′, ο Οικονομίδης είχε την πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Στο 31ο λεπτό, είχαμε ένταση στην αναμέτρηση, με τον Ζαχαριάδη να δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντομίνγκες. Τα αίματα… άναψαν, με τον Έλληνα ρέφερι να αποβάλλει και τον Ζαμάνη από τον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Η Λάρισα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 58ο λεπτό, έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κότνικ έκανε άστοχη έξοδο, όμως ο Μάρκοβιτς δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Οι «βυσσινί» συνέχισαν να πιέζουν, με τον Κότνικ να κρατάει τον χρυσό βαθμό για τον Πανιώνιο.

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Φιλίπ (79′ Μούζεκ), Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ (46′ Ηλιάδης), Βινίσιους (59′ Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Παπάζογλου

Πανιώνιος (Λ. Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης (34′ Ευαγγέλου), Μαξίμοβιτς (81′ Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης (61′ Άρσε), Τσιλούλης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ