Ο Ολυμπιακός για τον κορυφαίο νέο Βούλγαρο παίκτη του 2017! (vids, pics)

Ο Ολυμπιακός για τον κορυφαίο νέο Βούλγαρο παίκτη του 2017! (vids, pics)

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του του 21χρονου εξτρέμ.

Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ανατολικής Ευρώπης παρακολουθεί ο Ολυμπιακός. Οπως αποκαλύπτει η βουλγαρική ιστοσελίδα topsprt.bg, το τμήμα σκάουτινγκ των «ερυθρόλευκων» έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Κίριλ Ντεσπόντοφ και τσεκάρει διαρκώς την εξέλιξή του.

Ο 21χρονος εξτρέμ αναδείχθηκε πρόσφατα κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής στη Βουλγαρία για το 2017 και αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που η ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τη Λουντογκόρετς στο πρωτάθλημα. Σε σύνολο 20 αγώνων έχει 8 γκολ και 5 ασίστ και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι στα περισσότερα παιχνίδια έχει χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

Για τον νεαρό μεσοεπιθετικό έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία τον παρακολουθεί εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, αλλά πρόθεση της ΤΣΣΚΑ είναι να μην τον παραχωρήσει έως το καλοκαίρι. Κάτι που χαλάει τα σχέδια των Πολωνών.

Ο Ντεσπόντοφ ήδη αποτελεί έναν από τους σταρ του ποδοσφαίρου της Βουλγαρίας, με αποτέλεσμα πρόσφατα να υπογράψει μεγάλο συμβόλαιο με τη «Nike», η οποία επένδυσε πάνω του για την προβολή της στη χώρα! Αλλά και επειδή οι ειδικοί υποστηρίζουν πως η εξέλιξή του δείχνει πως θα αποτελέσει σύντομα θέμα συζήτησης για κορυφαίους συλλόγους. Με τον Ολυμπιακό να μην απέχει από αυτή την… κουβέντα.

Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι να αποκτά τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Αλλά παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να έχουν τον πρώτο λόγο για τα μεγάλα ταλέντα της «γειτονιάς μας». Με τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Κροατία να αποτελούν περιοχές που αναμένεται να επεκταθεί το σκάουτινγκ, μετά και την επιστροφή του Κοβάσεβιτς στην ομάδα του Πειραιά.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ 2017

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ