Η ατάκα του Καρέρα για να «ψήσει» τον Τσιγκρίνσκι

Η ατάκα του Καρέρα για να «ψήσει» τον Τσιγκρίνσκι

Ο Μάσιμο Καρέρα θέλει τον Ουκρανό στην ΑΕΚ και του το έδειξε σε επικοινωνία που είχαν οι δυο τους.

Ένας από τους κορυφαίους και πιο σταθερούς παίκτες της ΑΕΚ μετά τη διακοπή, είναι αναμφίβολα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός με την αρχοντική του παρουσία δεσπόζει στην αμυντική γραμμή της Ένωσης ενώ στο ματς με τον ΠΑΟΚ έδωσε και λύση στο σκοράρισμα, ανοίγοντας το σκορ για την Ένωση στην Τούμπα.

Το συμβόλαιό του ως γνωστόν ολοκληρώνεται με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αν και είναι πολύ πιθανό πλέον να ανανεωθεί αυτόματα, αν πιάσει τις 25 συμμετοχές που προβλέπει ο ειδικός όρος. Αυτή τη στιγμή έχει 22 και το πιθανότερο είναι ότι στα επόμενα πέντε ματς, θα μπορέσει να τις πιάσει.

Επειδή όμως πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα που για να μείνει σε μια ομάδα θέλει να νιώθει ότι είναι χρήσιμος, ο Τσιγκρίνσκι θέλει από την ΑΕΚ διετές συμβόλαιο, ώστε να νιώσει ότι έχει την εμπιστοσύνη της ομάδας. Κάτι που πρόσφατα του έδειξε κι ο Μάσιμο Καρέρα, αφού σύμφωνα με το «Sportime», σε επικοινωνία που είχαν οι δυο τους, του έφερε το δικό του παράδειγμα, που με σωστή διαχείριση μπόρεσε να παίζει μπάλα μέχρι τα 44 του. Χαρακτηριστικά του είπε «κι εσύ είσαι σαν κι εμένα».

Ο Τσιγκρίνσκι θέλει να μείνει, η ΑΕΚ από την άλλη δεν αποκλείεται να του κάνει μια προσφορά για 1+1 και όλα δείχνουν ότι ο 33χρονος άσος, θα συνεχίσει στην ομάδα που μετά τον Βράνιες, δεν θα ήθελε να χάσει και τη δεύτερη κολόνα της.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ