Σεμπά: «Με τον Μιραλάς θα είμαστε πρωταθλητές»

Σεμπά: «Με τον Μιραλάς θα είμαστε πρωταθλητές»

Ο Σεμπά μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος, αποθέωσε τον Κέβιν Μιραλάς, αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τον Όσκαρ Γκαρθία και σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη.

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία αλλά και την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς ο Σεμπά.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ σε δηλώσεις του στην NOVA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επόμενο ματς των ερυθρολεύκων κόντρα στη Λαμία, για τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για τους προσωπικούς στόχους που έχει τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεμπά:

Για την ομάδα της Λαμίας: «Ξέρουμε πως η Λαμία είναι μια ομάδα που δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, είναι μια ομάδα που πιστεύω θα δημιουργήσει και σε εμάς προβλήματα τη Δευτέρα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για να παίξουμε εναντίον τους και αυτό θα κάνουμε».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Αυτή τη χρονιά βλέπουμε πως το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, πιο ανταγωνιστικό από άλλες χρονιές. Ξεκινήσαμε κάπως άσχημα, χάσαμε μερικούς βαθμούς και μείναμε πίσω, καταφέραμε να καλύψουμε αυτή τη διαφορά και έχουμε καταφέρει αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Τώρα, έχουμε στο μυαλό μας να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα και να φτάσουμε στο τέλος στην πρώτη θέση, όπως είμαστε αυτή τη στιγμή και να είμαστε πρωταθλητές».

Για τον Όσκαρ Γκαρθία: «Είναι καλός προπονητής με καινούργιες ιδέες. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να μπορέσει να τις εφαρμόσει και οι παίκτες να προσαρμοστούν σε αυτές. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και θα βοηθήσει την ομάδα από εδώ και πέρα».

Για τον Κέβιν Μιραλάς: «Τον γνώρισα, είναι ένας παίκτης που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, έχει βοηθήσει την ομάδα. Για αυτό ξαναήρθε. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, θα βοηθήσει και με αυτόν θα είμαστε πρωταθλητές».

Για το τι θα ήθελε για τον ίδιο και την ομάδα: «Παρόλο που δεν ξεκινήσαμε καλά, τη χρονιά αυτή, θέλουμε να αναδειχτούμε πρωταθλητές ξανά, να αναδειχτώ πρωταθλητής ξανά με τον Ολυμπιακό. Θα δουλέψω πολύ, θα δουλέψουμε όλοι μας για τον σκοπό αυτό. Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας στη διοίκηση και να είμαστε ξανά πρωταθλητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ