Προς διεξαγωγή το ματς στη Λιβαδειά

Προς διεξαγωγή το ματς στη Λιβαδειά

Μπορεί χθες το απόγευμα να… άνοιξαν οι ουρανοί στη Λιβαδειά με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεξαχθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, το οποίο διεκόπη στο 10’ από τον διαιτητή Ευαγγέλου, ωστόσο σήμερα η πόλη… ξύπνησε χωρίς βροχή. Άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήγαν στο δημοτικό γήπεδο της Λιβαδειάς σήμερα το πρωί και επιθεώρησαν το […]

Μπορεί χθες το απόγευμα να… άνοιξαν οι ουρανοί στη Λιβαδειά με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεξαχθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, το οποίο διεκόπη στο 10’ από τον διαιτητή Ευαγγέλου, ωστόσο σήμερα η πόλη… ξύπνησε χωρίς βροχή.

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήγαν στο δημοτικό γήπεδο της Λιβαδειάς σήμερα το πρωί και επιθεώρησαν το γήπεδο, το οποίο ναι μεν έχει κρατήσει αρκετά νερά, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να κυλήσει η μπάλα, κάτι που σημαίνει πως αν δεν υπάρξει εκ νέου βροχή, το παιχνίδι θα γίνει κανονικά.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τις μαύρες εμφανίσεις και όχι με τις λευκές που εμφανίστηκε χθες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ