Χαλάει του Γκιγιέρμε στην Μπενεβέντο, πάλι «βλέπει» Ελλάδα!

Χαλάει του Γκιγιέρμε στην Μπενεβέντο, πάλι «βλέπει» Ελλάδα!

Ο (ελεύθερος) Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στους ουραγούς του Καμπιονάτο, αλλά ο ατζέντης του «μπλόκαρε» τη μεταγραφή. Πάλι στα χέρια Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ το όνομά του!

Ο Γκιγιέρμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στη Λέγκια Βαρσοβίας, όμως δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και αποχώρησε από τους πρωταθλητές Πολωνίας. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παλιότερα είχε προταθεί σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Εδώ και αρκετές μέρες όμως ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με την Μπενεβέντο. Συγκεκριμένα, ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο δημοσίευσε ακόμα και φωτογραφίες του, δηλώνοντας πως θα υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή θα χαλάσει. Ο λόγος; Ο ατζέντης του Γκιγιέρμε ζήτησε παραπάνω χρήματα ως προμήθεια για να υπογράψει ο Βραζιλιάνος και η Μπενεβέντο δεν σκοπεύει να τα δώσει, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να έχουν παγώσει και δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η εξέλιξη αυτή επανέφερε στο προσκήνιο των ελληνικών ομάδων τον Βραζιλιάνο, ο οποίος προτάθηκε εκ νέου τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ο ίδιος ο Γκιγιέρμε βλέπει με καλό μάτι μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ελλάδα για μία εκ των τριών ομάδων, όμως από ότι φαίνεται η υπόθεση του 26χρονου μεσοεπιθετικού θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Η μόνη επίσημη πρόταση που έχει προς το παρόν ο ποδοσφαιριστής είναι από την Μπενεβέντο, η αλήθεια είναι όμως πως ο Βραζιλιάνος αρέσει στις Ελληνικές ομάδες. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Λέγκια με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Πολωνίας, ενώ συνολικά έπαιξε σε 150 παιχνίδια με τη φανέλα των Πολωνών σημειώνοντας 21 γκολ και μοιράζοντας 23 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ