Τα συγχαρητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη στη γυναικεία ομάδα πόλο (pic)

Τα συγχαρητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη στη γυναικεία ομάδα πόλο (pic)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη τον Χάρη Παυλίδη και τις «ερυθρόλευκες» πολίστριες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες το βράδυ της Τρίτης επικράτησαν της Βουλιαγμένης με 11-9 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα για 7η σερί χρονιά και 11η συνολικά στην ιστορία τους. Μια σπουδαία επιτυχία, που έκανε περήφανο τον κόσμο της ομάδας και φυσικά τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη τον Χάρη Παυλίδη και τις πολίστριες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και την κατάκτηση του τίτλου, ο «ερυθρόλευκος» ηγέτης έκανε repost την ανάρτηση του Ερασιτέχνη για τις πρωταθλήτριες και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα.

«Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος! Συνεχίζουμε δυνατά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος! Συνεχίζουμε δυνατά! / Congratulations to the Olympiacos Women’s Water Polo team for the 7th in a row championship title! We keep going strong! #Olympiacos #Family #WaterPolo #WeKeepOnDreaming #Piraeus #Champions #Greece #Repost @olympiacossfp ・・・ ⚪️🔴🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🔴⚪️ Πανάξιος, κυρίαρχος, αήττητος και πρωταθλητής για 7η διαδοχική φορά και 11η στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Θρύλος, στο πόλο Γυναικών. #Olympiacossfp #Champions2020 #WeAreTheChampions #WaterpoloWomen #unbeatable #7ChampsInARow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ