Ολυμπιακός : Τρεις κυρίες για τον Μαντί Καμαρά (pic)

Ολυμπιακός : Τρεις κυρίες για τον Μαντί Καμαρά (pic)

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, μετά τη Μίλαν μπήκαν στον… χορό για τον Καμαρά και οι Φιορεντίνα – Ρόμα, με τους Βιόλα μάλιστα να ετοιμάζουν πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Ο Μαντί Καμαρά πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Ο Αφρικανός μέσος «πετάει» φωτιές μετά την επανέναρξη των διοργανώσεων και μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης η ιστοσελίδα «firenzeviola.it» ανέφερε ότι τρεις ιταλικές ομάδες παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Μαντί Καμαρά. Πρόκειται για τις Μίλαν, Φιορεντίνα και Ρόμα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι Ρόμα και Μίλαν χτύπησαν την πόρτα του Αφρικανού μέσου, αλλά η περίπτωσή του θεωρείται δύσκολη, αφού ο Ολυμπιακός ζητάει πάνω από 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Οσον αφορά στη Φιορεντίνα, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ. Ποσό, βέβαια που είναι πολύ χαμηλότερο από τα «θέλω» του Ολυμπιακού. Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται επίσης δηλώσεις του ατζέντη του 23χρονου μέσου, ο οποίος επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των ιταλικών ομάδων για τον πελάτη του, αλλά τονίζει ότι ο πρώτος και ο τελευταίος λόγο ανήκει στη διοίκηση των Πειραιωτών.

«Πολλές ιταλικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Καμαρά. Παρόλα αυτά για να προχωρήσουν οι συζητήσεις θα πρέπει να φτάσουν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Μαντί Καμαρά στην ιταλική ιστοσελίδα.

Ο Αφρικανός μέσος μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν μετράει 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 6 γκολ και 3 ασίστ σε 3.324 λεπτά. Μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε ο Καμαρά ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Μαρτίνς.

Το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον Καμαρά, με τον Αφρικανό να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα κορυφαίων ομάδων. Ο 23χρονος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023 και οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι για να πουλήσουν έναν παίκτη – πόσο μάλλον έναν ποδοσφαιριστή που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο – θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθούν οικονομικά…

Το δημοσίευμα του «firenzeviola.it»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ