Καρέρα για Βράνιες : «Όλοι θα χαρούμε αν επιστρέψει στην ΑΕΚ»

Καρέρα για Βράνιες : «Όλοι θα χαρούμε αν επιστρέψει στην ΑΕΚ»

Ανοιχτή την πόρτα στον Όγκνιεν Βράνιες άφησε ο Μάσιμο Καρέρα με δηλώσεις του στο Βέλγιο.

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει επιστρέψει στην Άντερλεχτ με την οποία εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε μάλιστα προετοιμασία και παρ’ όλο που δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από την ΑΕΚ, φαίνεται πως η πόρτα της Ένωσης παραμένει ακόμη ανοιχτή για εκείνον.

Ο Βόσνιος θα διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ των «μοβ» για την επόμενη σεζόν αλλά όλα είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του και σε δηλώσεις του στο Βέλγιο, ο Μάσιμο Καρέρα άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για επιστροφή του Βράνιες. Όπως ο Τσιγκρίνσκι, έτσι κι ο Ιταλός, κλήθηκε να μιλήσει για τον 30χρονο αμυντικό στην εφημερίδα «Derniere Heure» και τόνισε ότι όλοι στην ΑΕΚ θα ήταν χαρούμενοι αν επέστρεφε.

«Στον Βράνιες πρέπει να μιλάς πολύ και να τον κάνεις να γνωρίζει τις ευθύνες του. Ένας προπονητής πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα λάθη του, αλλά και την εξαιρετική ποιότητά του. Κάποιες φορές πρέπει να είσαι σκληρός, αλλά πρέπει να προσέχεις να κρατάς μια σχέση εμπιστοσύνης. Αν πετύχεις με αυτό, τότε ο Όγκι είναι ένας πολύ δυνατός αμυντικός, με τεχνική και προσωπικότητα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά μπορώ να σας πω ένα πράγμα. Όλοι θα είμαστε χαρούμενοι αν ο Όγκι επιστρέψει» είπε συγκεκριμένα ο Καρέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ