Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απίστευτο: Ο Μπουτσικάρης αποκλείει τις ομάδες από την επιλογή αρχιδιαιτητή

Με πραξικοπηματικό τρόπο, ο νέος πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, αρνείται να δώσει το δικαίωμα σε όλες τις ομάδες να ψηφίσουν για τον αρχιδιαιτητή και τη νέα ΚΕΔ, κάνοντας πλάτες στην... τρόικα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απίστευτο: Ο Μπουτσικάρης αποκλείει τις ομάδες από την επιλογή αρχιδιαιτητή | to10.gr

Από την πρώτη στιγμή γνώριζαν όλοι πως ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης δεν πρόκειται να λειτουργήσει ως πρόεδρος όλων των ομάδων, αλλά τοποθετήθηκε στη θέση του προέδρου της Λίγκας για να κάνει… πλάτες και χατίρια σε όσα θέλει η… τρόικα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η συμμαχία ΑΕΚ – ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε ήδη να πηγαίνει κόντρα στα συμφέροντα των υπολοίπων συλλόγων και να θέλει να αποφασίσουν μόνο οι big – 4 για το ποιος θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδριάζει αυτή την ώρα με κυριότερα θέματα τη διαιτησία και τον νέο αρχιδιαιτητή, μετά την αποχώρηση του Μέλο Περέιρα, ο Ολυμπιακός στην τοποθέτησή του τόνισε πως δεν έχει αντίρρηση στα προτεινόμενα από την UEFA, που αναμένεται να βάλει στο τραπέζι ονόματα ξένων αρχιδιαιτητών.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι επανέφεραν στο τραπέζι το θέμα που τέθηκε πριν από λίγες μέρες στη Λίγκα από κάποιες ομάδες και αφορούσε το ενδεχόμενο να συμμετέχουν όλες οι ομάδες στη διαδικασία επιλογή της νέας ΚΕΔ και του νέου αρχιδιαιτητή.

Παρά το γεγονός πως υπήρχαν εντός Λίγκας φωνές που έλεγαν πως είναι πιο δίκαιο να ψηφίσουν/αποφασίσουν όλοι μαζί, αφού όλοι αγωνίζονται στο ίδιο πρωτάθλημα, ο πρόεδρος της Superleague ενημέρωσε πως υπάρχει απόφαση να αποφασίσουν μόνο οι big – 4, δηλαδή οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Λειτουργώντας, επί της ουσίας, σαν μπροστινός συγκεκριμένων συλλόγων και όχι σαν πρόεδρος όλων των ομάδων του συνεταιρισμού.

Ο Μπουτσικάρης αποκλείει όλες τις ομάδες από την επιλογή του αρχιδιαιτητή, γνωρίζοντας πως αν πάνε σε ψηφοφορία μόνο οι τέσσερις θα επικρατήσει ξανά αυτό που θέλει η… τρόικα. Διότι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι χέρι – χέρι και θέλουν να αποφασίσουν επί της ουσίας μόνοι τους. Με λίγα λόγια, το… χαρτάκι που δόθηκε στον Μπουτσικάρη ο οποίος ξεκίνησε από νωρίς να λειτουργεί ως εντολοδόχος των τριών, έλεγε ότι πρέπει να αποκλείσει όλες τις υπόλοιπες ομάδες, προκειμένου να υπάρξει αρχιδιαιτητής που θέλουν οι τρεις τους.

Και πιθανόν να φορτώσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έναν νέο… Μέλο Περέιρα, που θα πληρώνεται ακριβά και θα κάνει τους ορισμούς όπως βολεύει την… τρόικα.