Μοράν : «Είμαι έτοιμος, θέλω να βοηθήσω άμεσα την ΑΕΚ»

Ο Βάσκος μέσος της ΑΕΚ, Έρικ Μοράν, μίλησε για την ετοιμότητά του και τις πρώτες μέρες του στην Ελλάδα.

Μοράν : «Είμαι έτοιμος, θέλω να βοηθήσω άμεσα την ΑΕΚ» | to10.gr

Ο Ερικ Μοράν γνώριζε πολλά πράγματα για την ΑΕΚ, πριν ακόμα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Μετακόμισε οικογενειακώς από την Μαδρίτη στην Αθήνα την πρώτη μέρα του χρόνου και από εκείνη την ημέρα το πρώτο πράγμα που ήθελε ήταν να κάνει την πρώτη του συμμετοχή με την κιτρινόμαυρη φανέλα, την πρώτη που φόρεσε στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας, στην ομάδα της γενέτειράς του, της Πορτουγαλέτε, που αποτελεί ένα προάστιο του Μπιλμπάο.

«Γεγονός είναι ότι ήρθα στην ΑΕΚ χαρούμενος και σίγουρος για την επιλογή μου. Σήμερα είμαι πολύ πιο χαρούμενος από όσα συνάντησα, από τις πρώτες μου εικόνες και από την επαφή με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Είμαι ακόμα καλύτερα μετά από το πρώτο επίσημο παιχνίδι μου με τη φανέλα της νέας μου ομάδας και πλέον βλέπω το χρόνο να κυλάει υπέρ μου.

Αγωνιστικά είμαι έτοιμος, βρίσκομαι στη διάθεση του προπονητή μου και αυτό που θέλω είναι να παίρνω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής για την καλύτερη και πιο γρήγορη προσαρμογή μου» δηλώνει στο official match programme του αγώνα με τον ΠΑΣ ο Βάσκος αμυντικός μέσος.

«Το πολύ θετικό για εμένα είναι ότι οι νέοι μου συμπαίκτες έχουν κάνει το παν για να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ. Προσπαθούν από την πρώτη μέρα να με βοηθήσουν και το μοναδικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζω την γλώσσα τους, ενώ δεν ξέρω και αγγλικά ώστε να τα καταφέρω ακόμα πιο γρήγορα.

Ακόμα και στο ματς με τον Παναιτωλικό τα ακούσματα μέσα στο γήπεδο δεν ήταν γνώριμα σε εμένα αλλά αυτό είναι κάτι που πολύ γρήγορα θα το ξεπεράσω» λέει ακόμα ο Ερικ Μοράν.
«Συνάντησα μια ομάδα πολύ καλή, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που είναι εμφανές ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Δεν βλέπω να υστερούμε πουθενά από τους αντιπάλους μας. Εχουμε τα ίδια παιχνίδια μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα, έχουμε τις ίδιες πιθανότητες και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τη μάχη μας για τον τίτλο. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε» κατέληξε το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στην περίοδο του Ιανουαρίου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο