Μιχάι : «Αποτέλεσμα μέσω δουλειάς» (vid)

Μιχάι : «Αποτέλεσμα μέσω δουλειάς» (vid)

Ο Ενέα Μιχάι μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη που πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ ώστε να παραμείνει ζωντανός για τη δεύτερη θέση.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) για την έβδομη αγωνιστική των play offs και στόχος του είναι μόνο η νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Ο Ενέα Μιχάι μίλησε στο PAOK TV και τόνισε πως κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να κάνει τη δουλειά του ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το πόσο τους έχει επηρεάσει ψυχολογικά το γεγονός ότι στα τελευταία ματς δεν πήραν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν:

«Σίγουρα, είναι λογικό σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά, αυτό να επηρεάζει την απόδοση μας, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να σκεφτόμαστε το κάθε παιχνίδι. Ο καλύτερος τρόπος θεωρώ είναι να καταφέρουμε να έχουμε μια καλή εικόνα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε,είναι να σκέφτεται ο κάθε ποδοσφαιριστής την δουλειά που έχει στον αγωνιστικό χώρο, την δουλειά του, αυτά που του έχει πει ο προπονητής, να τα κάνει όσο δυνατόν καλύτερα μπορεί και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα έρθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ