Ολυμπιακός : Η 11άδα κόντρα στον Αρη

Ολυμπιακός : Η 11άδα κόντρα στον Αρη

«Φρεσκάρει» την ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός - Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Αρη (19:15).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ (19:15), με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωράει σε αλλαγές και να «φρεσκάρει» την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός παρατάσσει τους Πειραιώτες με τον Αλέν μπροστά από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη, Σισέ, Σεμέδο και Γκασπάρ στην τετράδα της άμυνας.

Στην τριάδα των χαφ θα βρίσκονται οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Καφού, με τους Λοβέρα και Μασούρα στα δύο άκρα και τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η 11άδα: Αλέν, Τοροσίδης, Σισέ, Σεμέδο, Γκασπάρ, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Λοβέρα και Χασάν.

Ο Αλέν επιστρέφει στην 11άδα, με τον Μαρτίνς να ξεκουράζει τον Σα. Ο Πορτογάλος πορτιέρο έμεινε εκτός αποστολής, με τον Μαρτίνς να παίρνει μαζί του στη Θεσσαλονίκη εκτός από τον Αλέν, τους νεαρούς Καραργύρη και Τζολάκη. Ο Γάλλος πορτιέρο είχε αγωνιστεί και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Γ. Καραϊσκάκης (2-1).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο και το παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Λαμία! Είχε παίξει στο πρώτο ματς στη Φθιώτιδα, το οποίο έληξε 0-0 και από τότε δεν είχε αγωνιστεί ξανά. Σήμερα, επιστρέφει και πάλι στην 11άδα και παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ