Ένινγκ : «Κρατάμε τα γκολ και την προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ένινγκ : «Κρατάμε τα γκολ και την προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς του Κλεάνθης Βικελίδης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Ικανοποιημένος και περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μίχαελ Ένινγκ μετά την ήττα που γνώρισε ο Άρης στο παιχνίδι των πλέι οφ του Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που προέκυψαν με τραυματισμούς, όπως και για την επιστροφή του Φετφατζίδη, ενώ σχολίασε το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης στην επαγγελματική του καριέρα και τη βοήθεια που προσφέρουν οι νεαροί παίκτες του ρόστερ.

Για τα συγχαρητήρια του Μαρτίνς προς τον Άρη: «Εγώ είμαι περήφανος για όσους από τους παίκτες μου έχουν απομείνει. Μέχρι το πρωί δεν ξέραμε αν θα έχουμε ενδεκάδα και πως θα παραταχτούμε, κάναμε κάποιες δοκιμές της τελευταίας στιγμής και καταλήξαμε σε αυτό που παρουσιάστηκε σήμερα».

Για τις δυσκολίες της ομάδας: «Καταρχάς, απεριόριστο σεβασμό για τον Φετφατζίδη, που προσγειώθηκε σήμερα το πρωί και είπε ότι θέλει να δώσει τη δική του μάχη μαζί μας και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ο Σάσα θα δοκίμαζε να παίξει ένα ημίχρονο και έπαιξε 90 λεπτά, το πόδι του Μαντσίνι είναι μπλε και όμως αγωνίστηκε. Οπότε είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών που τα δίνουν όλα όταν μπαίνουν στο γήπεδο και κάνουν τα πάντα για τη νίκη».

Για το αν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω: «Δυστυχώς με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε ήταν πολύ δύσκολο. Κρατάμε τα δύο γκολ, κρατάμε και την προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για το γκολ του Μπαγκαλιάνη: «Πέρα από τον Μπαγκαλιάνη είναι και είναι και άλλα παιδιά που κάνουν τη δική τους προσπάθεια, βοηθάνε και αν δεν ήταν εδώ μπορεί να μην είχαμε ενδεκάδα να κατεβάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ