Η βαθμολογία των πλέι οφ: Ούτε το CAS δεν φτάνει στον ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία των πλέι οφ: Ούτε το CAS δεν φτάνει στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΟΦΗ 2-0 και σε συνδυασμό με 0-0 του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο +4 από τους Θεσσαλονικείς, που έχουν να παίξουν και στο ΟΑΚΑ.

Ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με την ΑΕΚ να κερδίζει με 2-0 τον ΟΦΗ και σε συνδυασμό με το 0-0 στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός να βρίσκεται πλέον στο +4 από τον Δικέφαλο του Βορρά. Η Ενωση κρατάει γερά στα χέρια της τη δεύτερη θέση, ενώ την 9η αγωνιστική υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ (15/7, 21:30).

Ετσι όπως πάει η κατάσταση, ούτε το CAS δεν… γλιτώνει τον ΠΑΟΚ, αφού με την εικόνα που έχει η ομάδα του Φερέιρα στα πλέι οφ, ακόμα και αν πάρει πίσω τους 7 βαθμούς για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, δύσκολα θα καταφέρει να τερματίσει πάνω από την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, έχει 65 πόντους και ο ΠΑΟΚ έχει 61. Στην κορυφή βρίσκεται φυσικά ο Ολυμπιακός με 85 πόντους. Οι Ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησαν με 4-2 του Αρη στην Θεσσαλονίκη και συνέχισαν την αήττητη πορεία  τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο +20 από την ΑΕΚ, με τη διαφορά να αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Ολυμπιακός είναι έτη φωτός μπροστά από τους δύο Δικεφάλους. Από εκεί και πέρα, στην 4η θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με 52 βαθμούς, στην 5η ο Αρης με 38 και στην 6η ο ΟΦΗ με 36.

Τα αποτελέσματα:

Αρης – Ολυμπιακός 2-4
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0
ΑΕΚ – ΟΦΗ 2-0

Η επόμενη αγωνιστική

ΟΦΗ – Αρης (11/7, 21:30)
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (12/7, 20:00)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (12/7, 21:45)

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ