
Ο Μίλαν Ράσταβατς τόνισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του γνωρίζουν ποια ομάδα θα έχουν απέναντί τους στον τελικό, αλλά είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.
Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στην συνέντευξη τύπου για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό (17/5 20:00), λέγοντας ο ίδιος και οι παίκτες του γνωρίζουν ποια ομάδα θα έχουν απέναντί τους, αλλά είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.
Παράλληλα, ο Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε στους φιλάθλους του ΟΦΗ που θα βρίσκονται αύριο στο ΟΑΚΑ, αλλά και στο πώς θα πρέπει η ομάδα του να παρουσιαστεί στον τελικό για να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στους Ερυθρόλευκους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:
Για την παρουσία των χιλιάδων φιλάθλων του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα πάρουμε μέρος σε έναν τελικό. Συγχαρητήρια στον κύριο Μεντιλίμπαρ και στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό δείχνει ποιον αντίπαλο θα έχουμε αύριο απέναντί μας. Όλοι κατανοούμε ποια ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Αλλά έχουμε και εμείς το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Θέλουμε να διασκεδάσουμε και να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Να ευχαριστήσουμε όλους όσους έρθουν αύριο να μας δίνουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τόσο μεγάλο αριθμών φιλάθλων μας στο αυριανό παιχνίδι».
Πόσο… πεινασμένοι είναι οι παίκτες του για την κούπα και ειδικά όταν παίζουν κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα: «Είμαστε πολύ πεινασμένοι».
Ποιον παίκτη της αντίπαλης ομάδας θα… κλείδωνε στα αποδυτήρια: «Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος, που θα ήθελα να κλειδώσω».
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα απέναντι στους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Άρη) σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που κλείνονται και παίζουν μαζική άμυνα: «Πρέπει να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα τη νιώσει ο αντίπαλός μας. Να είμαστε συμπαγείς, να προστατεύσουμε την άμυνά μας, αλλά και να πιέσουμε τον Ολυμπιακό να αμυνθεί και να προβληματίσουμε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δεν θεωρώ ότι η προσέγγιση του παιχνιδιού θα είναι διαφορετική από τους δύο αντιπάλους, σε σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».
Για το τι θα πει στους παίκτες του πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο: «Θα τους ρωτήσω γιατί θέλουν να κερδίσουν αυτό το Κύπελλο».