Οι απίθανες ανατροπές και η αδιανόητη εξέλιξη του λεπτού προς λεπτού για την ΑΕΚ!

Οι απίθανες ανατροπές και η αδιανόητη εξέλιξη του λεπτού προς λεπτού για την ΑΕΚ!

Η τελευταία αγωνιστική της League Phase του Conference League ήταν γεμάτη δράμα και όχι μόνο για την ΑΕΚ - Δείτε τι έγινε από την αρχή έως το τελευταίο δευτερόλεπτο

Από την κόλαση στον παράδεισο με μια απίστευτη εξέλιξη βρέθηκε η ΑΕΚ. Η τελευταία αγωνιστική ήταν συγκλονιστική για την κατάταξη της «Ενωσης» και την συνέχεια της στο Conference League.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε στην 3η θέση την τελευταία αγωνιστική.

Στο 16’ πέφτει 4η αφού η Σπάρτα άνοιξε το σκορ στην Πράγα επί της Αμπερντίν.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Euroleague: Βγαίνει στην αγορά ο Χίφι – Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο… Σπανούλης!

Στο 22ο πάει στην 6η θέση επειδή η Κρίσταλ Πάλας έκανε το 1-0 επί της Κουόπιι.

Στο 29ο λεπτό βρίσκεται πίσω στο σκορ (0-1 η Κραϊόβα στη Νεα Φιλαδέλφεια). Αυτόματα η ΑΕΚ πέφτει στην 9η θέση και εκείνη την στιγμή πάει στα πλεϊ οφ με πιθανούς αντίπαλους Σίγκμα Όλομουτς ή ΑΕΚ Λάρνακας και «σταύρωμα» στους «16» με Μαϊντς ή Ράγιο Βαγιεκάνο (και λίγο μετά ή Σαμσούνσπορ).

Στο 44’ όμως η Μάιντς ανοίγει το σκορ κόντρα στην Σαμσούνσπορ και η ΑΕΚ ανεβαίνει στην 7η θέση και αποφεύγει τα πλεϊ οφ.

Στο 45’ ξαναπέφτει 9η επειδή η Λεχ Πόζναν κάνει το 2-0 επί της Σίγκμα Ολομουτς και την ξεπερνά στην καλύτερη επίθεση.

Στο ημίχρονο η ΑΕΚ παίζει πλεϊ οφ κόντρα σε Σίγκμα Όλομουτς ή Λίνκολν και στους «16» σταυρώνει με Ρακόφ ή Λεχ Πόζναν (αμφότερες πολωνικές).

Στο 47΄ η Ράκοφ ανεβαίνει πρώτη (!) με το 1-0 στην Κύπρο επί της Ομόνοιας και στέλνει την Κρίσταλ Πάλας ως πιθανό αντίπαλο της ΑΕΚ στους «16».

Στο 51΄η Κουόπιο ισοφαρίζει στο Λονδίνο την Κρίσταλ Πάλας και η ΑΕΚ ανεβαίνει 8η και στους «16».

Στο 59’ όμως η Κραϊόβα σοκάρει τη Νέα Φιλαδέλφεια και με το 0-2 η ΑΕΚ πάει στο +4 διαφορά τερμάτων και πέφτει 9η. Λίγο μετά πέφτει 10η αφού η Λοζάνη άνοιξε το σκορ επί της Φιορεντίνα.

Τώρα η ΑΕΚ έχει αντίπαλο στα πλεϊ οφ Σίγκμα Ολομουτς ή Ντρίτα και στους «16» Λέχ Πόζναν ή Λοζάνη.

Στο 66’ πάλι 9η με τον Βίντα να μειώνει σε 1-2.

Στο 98’ η ΑΕΚ ισοφαρίζει 2-2 και είναι 8η!

Στο 114΄ με το πέναλτι του Γιόβιτς κάνει το 3-2 και ανεβαίνει 3η στη διαφορά τερμάτων σε πενταπλή ισοβαθμία και σε καλύτερη επίθεση (από την Σπάρτα). Το 6-0 επί της Αμπερντίν έκανε όλη τη δουλειά.

Την ίδια ώρα το 3-2 σήμανε τον αποκλεισμό της Κραϊόβα στη διαφορά τερμάτων από (6 έναντι 7) της Σίγκμα Όλομουτς.

Νόα ή Ντρίτα κόντρα σε Τσέλιε ή Αλκμααρ. Θα βγουν δυο ζευγάρια. Ένα από τα δυο θα δώσει τον αντίπαλο της ΑΕΚ στους «16».

Στους «8» αν προκριθεί η «Ενωση» θα παίξει με το Κουπς ή Σκεντίγια / Λεχ Πόζναν ή Σαμσουνσπορ – Ράγιο Βαγιεκάνο ή Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

ΛΕΠΤΟΘΕΣΗΜΑΤΣΣΚΟΡ
1’3ηΑΕΚ-Κραϊόβα0-0
16’4ηΣπάρτα – Αμπερντίν1-0
22’6ηΚρίσταλ Πάλας – Κουόπιο1-0
29’9ηΑΕΚ-Κραϊόβα0-1
447ηΜαϊντς-Σαμσούνσπορ1-0
45’9ηΣίγκμα-Λεχ Πόζναν0-2
51’8ηΚρίσταλ Πάλας-Κουόπιο1-1
59’9ηΑΕΚ-Κραϊόβα0-2
60’10ηΛοζάνη-Φιορεντίνα1-0
66’9ηΑΕΚ-Κραϊόβα1-2
83’10ηΑΕΚ Λάρνακας-Σκεντίγια1-0
98’8ηΑΕΚ-Κραϊόβα2-2
114’3ηΑΕΚ-Κραϊόβα3-2

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ