Παναθηναϊκός : Κοντά στη Θύρα 13 οι παίκτες του Ερασιτέχνη (pics)

Παναθηναϊκός : Κοντά στη Θύρα 13 οι παίκτες του Ερασιτέχνη (pics)

Άξελ Γιάκομπσεν, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Σωτήρης Πανταλέων από το βόλεϊ και ο αθλητής του στίβου Κωνσταντίνος Γκελαούζος, στήριξαν την προσπάθεια της Θύρας 13 για τις εγγραφές μελών.

Κοντά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού βρέθηκαν οι Άξελ Γιάκομπσεν, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Σωτήρης Πανταλέων από το βόλεϊ και ο αθλητής του στίβου Κωνσταντίνος Γκελαούζος, στην προσπάθειά τους για την εγγραφή μελών.
Συγκεκριμένα η Θύρα 13 απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο των Πρασίνων στην εκδήλωση στην Λεωφόρο την Τετάρτη (19:30), θέλοντας να να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη.

Οι τέσσερις παίκτες του Τριφυλιού που βρέθηκαν εκεί, υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα με τους φίλους της ομάδας που ήταν εκεί, ενώ όπως έγινε γνωστό ήταν θερμή και η στήριξη των φίλων των Πρασίνων.

Πανταλέων και Γιάκομπσεν μίλησαν στον κόσμο με τον πρώτο να τονίζει από την μεριά του «Σας ευχαριστούμε , όλοι μαζί για να είναι ο Παναθηναϊκός μεγάλος», και τον Γιάκομπσεν που είναι σε συζητήσεις αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα Βόλεϊ του Τριφυλλιού να συμπληρώνει ότι «Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ