Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός : Τα δύο νέα βιβλία του Ερασιτέχνη (pic)

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο νέα βιβλία που μιλάνε για την ιστορία του Ερασιτέχνη.

Ολυμπιακός : Τα δύο νέα βιβλία του Ερασιτέχνη (pic) | to10.gr

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα δύο νέα βιβλία που αφορούν τον Ερασιτέχνη. Συγκεκριμένα, μέσα σε αυτές τις δύο εκδόσεις, υπάρχει η ιστορία του τμήματος Βόλει και Πόλο ενώ αναφέρονται όλες οι κατακτήσεις και οι δυσκολίες που έκαναν αυτά τα δύο τμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο πλαίσιο των διαδραστικών εκδηλώσεων που δρομολογεί με στόχο την ενίσχυσή του, παρουσιάζει με υπερηφάνεια στα εκατομμύρια των φίλων του, δύο νέα ΘΡΥΛΙΚΑ βιβλία. Πρόκειται για δύο πολυτελείς εκδόσεις με τις ιστορίες των δύο πολυτροπαιούχων  «ερυθρόλευκων»  τμημάτων, του ΒΟΛΕΙ και του ΠΟΛΟ.

Κάθε βιβλίο έχει 354 σελίδες μέσα στις οποίες ξεδιπλώνεται η ιστορία των πιο επιτυχημένων τμημάτων του Ολυμπιακού σε ομαδικά αθλήματα στους άνδρες και στις γυναίκες, από την ίδρυση τους μέχρι σήμερα.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΥΛΟΣ του ΒΟΛΕΙ και ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΥΛΟΣ του ΠΟΛΟ παρουσιάζουν όλους τους αγώνες των ομάδων στα Πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδος, στα πρωταθλήματα Ευρώπης, όλους τους παίκτες που στελέχωσαν κάθε χρόνο τα τμήματα, όλους τους προπονητές και φυσικά αναλυτικά την ιστορία τους με εκατοντάδες φωτογραφίες και αναφορές στις κορυφαίες στιγμές των πιο επιτυχημένων ομάδων της Ελλάδος.

Γραμμένα από τον δημοσιογράφο Γιώργο Γαβαλά, ο οποίος συνδέεται από την εφηβεία του με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και που θέλησε να αφήσει την ιστορική αυτή παρακαταθήκη στους υπερήφανους φιλάθλους του Θρύλου, που σίγουρα θα νιώσουν συγκίνηση αναπολώντας οι μεγαλύτεροι ή μαθαίνοντας οι νεότεροι τα απίστευτα επιτεύγματα των δύο τμημάτων.

Τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων θα δοθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Oι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας.»