Νέες ανακοινώσεις στήριξης του αθλητικού νομοσχεδίου

Νέες ανακοινώσεις στήριξης του αθλητικού νομοσχεδίου

Κώστας Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλης και Σπύρος Μαργαριτόπουλος με ανακοίνωση τους στηρίζουν το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του καράτε και νυν προπονητές, Κώστας Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλης και Σπύρος Μαργαριτόπουλος, με κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρονται στην «ανάγκη ψήφισης του νέου αθλητικού νομοσχεδίου» για να μπει «φραγμός στην χειραγώγηση, στους εκβιασμούς, στους αποκλεισμούς συλλόγων και ανηλίκων αθλητών», όπως καταγγέλουν. Στη δήλωσή τους, η οποία έχει αναρτηθεί στο λογαριασμό του Κώστα Παπαδόπουλου στο facebook , αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Ανάγκη! Δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε άλλη λέξη για να δηλώσουμε την ανάγκη της ψήφισης του αθλητικού νομοσχεδίου. Την ανάγκη για αλλαγή, για απαγκίστρωση από το παρελθόν. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στηρίζοντας έναν αθλητικό νόμο, που σκοπό έχει την απόταξη των επαγγελματιών παραγόντων που λυμαίνονται τον αθλητισμό, τη διαφάνεια στις εκλογικές διαδικασίες. Βάζοντας φραγμό στην χειραγώγηση, στους εκβιασμούς, στους αποκλεισμούς συλλόγων και ανηλίκων αθλητών, προσδοκούμε σε ένα αθλητικό γίγνεσθαι για το οποίο έχουμε ιδρώσει, έχουμε ματώσει. Οι χιλιάδες διαμαρτυρίες γονέων και αθλητών, οι δικαστικές αποφάσεις που ακυρώνουν παράνομες εκλογές, οι οικονομικές ατασθαλίες είναι η φωνή αυτού του νομοσχεδίου. Όσοι δεν το θέλουν ταυτίζονται με το σαθρό παρελθόν. Βλέποντας την αλλοτρίωση και την απαξίωση για όλα όσα παλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια, δηλώνουμε την στήριξη και την εμπιστοσύνη στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη».

Ανάλογες ανακοινώσεις αναρτήθηκαν επίσης από τον ΑΣ Καράτε Ζίου-Ζίτσου Αγίου Δημητρίου «Η Αδελφότητα», την ΕλληνοΙαπωνική Ακαδημία Καράτε, τον ΑΣ Καράτε «Λέοντες» Νέας Σμύρνης, τη Λέσχη Ιαπωνικών Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών Κατερίνης, τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Αετοσανίδα, το σωματείο άρσης βαρών Υπερίων Αλμωπίας, το σωματείο πυγμαχίας Κολοσσός Ιωαννίνων και το σωματείο μπάσκετ ΓΑΣ Ανδρογέας.

Σημειώνεται ότι η δημόσια διαβούλευση επί του αθλητικού νομοσχεδίου ολοκληρώθηκε χθες (23/8), με συνολικά 682 σχόλια, χωρίς να περιλαμβάνονται στο νούμερο αυτό οι φορείς που απέστειλαν επιστολές και υπομνήματα απευθείας στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ