Ολυμπιακός : Ενημέρωση κατά του Covid-19

Ολυμπιακός : Ενημέρωση κατά του Covid-19

Την απαραίτητη ενημέρωση κατά του κορωνοϊού δέχθηκαν σήμερα τα τμήματα βόλει και χάντμπολ του Ολυμπιακού από ειδική ομάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Για την πρόληψη του Covid-19 ενημερώθηκαν σήμερα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, τα τμήματα βόλει και χάντμπολ του Ερασιτέχνη, δέχθηκαν ενημέρωση από ένα ειδικό επιτελείο του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών σχετικά με τον κορωνοϊό με τους αθλητές να λαμβάνουν την κατάλληλη ενημέρωση για τους κανόνες υγιεινής εντός και εκτός γηπέδων, όπως ενημέρωσε η επίσημη σελίδα των ερασιτεχνικών τμημάτων των ερυθρολεύκων.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το απόγευμα της Πέμπτης (28/08) επιτελείο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, αποτελούμενο από τον χειρούργο-ορθοπεδικό και ειδικό αθλητίατρο κ. Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο και την Παθολόγο κα. Ασημίνα Μπαλή, βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» προκειμένου να ενημερώσουν τους αθλητές και τα προπονητικά επιτελεία των ομάδων Βόλεϊ Γυναικών και Χάντμπολ Ανδρών για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά του COVID-19.  Από το επιτελείο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και τον γιατρό του Ολυμπιακού, χειρούργο κ. Γιώργο Τσικούρη, παρασχέθηκαν αναλυτικές οδηγίες προς τους αθλητές του συλλόγου μας, για τον ορθή χρήση της ατομικής μάσκας και των κανόνων υγιεινής που θα πρέπει να εφαρμόζουν τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στην προσωπική τους ζωή.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ