Αν είσαι μέλος ξέρεις : Δυο σούπερ μεταγραφές για τον Ολυμπιακό

Αν είσαι μέλος ξέρεις : Δυο σούπερ μεταγραφές για τον Ολυμπιακό

Τον σπουδαίο πολίστα Χανς Ντάουμπε και την Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια, Τζόρι Ντέιβις πήρε ο Ολυμπιακός, επισημοποιώντας τη συμφωνία πρώτα και αποκλειστικά στα ενεργά του μέλη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πρωτοπορεί και να δείχνει έμπρακτα γιατί θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους πολυαθλητικούς συλλόγους στην Ευρώπη. Ο «ερυθρόλευκος» Ερασιτέχνης προχώρησε σε δυο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις στο πόλο Ανδρών και το μπάσκετ Γυναικών, επισημοποιώντας τις συμφωνίες πρώτα και αποκλειστικά στα ενεργά του μέλη.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Χανς Ντάουμπε και την Τζόρι Ντέιβις και πριν καν ανακοινώσει τις μεταγραφές, ενημέρωσε σχετικά τα ενεργά μέλη του με e-mail. Ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί λοιπόν και στην επικοινωνία του με τους φιλάθλους του και σεβόμενος τα μέλη του έδωσε κατ’ αποκλειστικότητα τις δυο μεγάλες μεταγραφές πρώτα στα μέλη του.

Πρόκειται μάλιστα για δυο κινήσεις ποιότητας, αφού και οι δυο αθλητές έρχονται στον Ολυμπιακό για να κάνουν τη διαφορά. Ο Ντάουμπε είναι Αμερικανός περιφερειακός και διεθνής, γεννηθείς το 2000 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις ΗΠΑ.

Από την άλλη, η Τζόρι Ντέιβις αποκτήθηκε με τη σειρά της στο ήδη σπουδαίο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών για να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του νταμπλ. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο μεταγραφές είναι αποκλειστικές και πρώτα τα ενεργά μέλη του Ολυμπιακού γνωρίζουν για τις συμφωνίες.

Το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να δείχνει και πάλι πρώτος τον τρόπο με τον οποίο «ανοίγει» την επικοινωνία του ένας σύλλογος με τα ενεργά του μέλη. Πιθανότατα μάλιστα να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες πρωτοποριακές κινήσεις από τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας στο μέλλον.

Δείτε το mail που στάλθηκε στα ενεργά μέλη:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ