Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Λαλάκη εσύ τους δουλεύεις χρόνια. Απο ότι φαίνεται σε δουλεύουν όμως και αυτοί
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Οι Έλληνες Olympians κοντά στα μικρά νησιά

Από το Αγκρίστρι ξεκίνησε η συνεργασία μεταξύ της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών.

Οι Έλληνες Olympians κοντά στα μικρά νησιά | to10.gr

Αντιπροσωπεία της ΕΣΟΑ επισκέφτηκε το νησί του Αργοσαρωνικού και στο τοπικό Δημαρχείο υπογράφηκε το σχετικό Μνημόνιο από τους προέδρους Βούλα Κοζομπόλη (ΕΣΟΑ) και Λευτέρη Κεχαγιόγλου (ΕΔΜΝ). Το «παρών» έδωσαν και οι Olympians Όλγα Βασδέκη (Τριπλούν), Ντενίζ Δημάκη (Τρίαθλο), Μαρία Σαμορούκοβα (Μπάσκετ) και Αγγελική Εξάρχου (Κολύμβηση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εκδήλωση παρέστη και ο δήμαρχος Αγκιστρίου Γιάννης Αθανασίου, ο οποίος τίμησε την αποστολή των Olympians και τους ξενάγησε στο νησί. Ανάμεσα στα μέρη που επισκέφτηκαν ήταν το εργοτάξιο της ανέγερσης του νέου Γυμνασίου-Λυκείου του νησιού, ώστε τα παιδιά να μεταβούν από τα container που χρησιμοποιούν τώρα ως αίθουσες διδασκαλίας σ’ ένα σύγχρονο σχολείο, να μορφώνονται στον τόπο τους και να μην χρειάζεται να αναζητούν εκπαίδευση σε άλλα μέρη εκτός νησιού.

Ακόμη, εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου θα κατασκευαστεί και μία υπερσύγχρονη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ώστε τα παιδιά να οργανώνουν εκεί τις παρουσιάσεις και τις παραστάσεις τους, ενώ θα δύναται να χρησιμοποιηθεί και για συνέδρια, πολιτιστικές ή άλλου είδους εκδηλώσεις.

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, οι Olympians φύτεψαν μία ελιά στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, την οποία θα μεταφυτεύσουν 16 μήνες αργότερα στο προαύλιο του νέου σχολείου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από