Πρεμιέρα στη Φλώρινα για την Α1 κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών

Πρεμιέρα στη Φλώρινα για την Α1 κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών

Η πρεμιέρα στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών δεσπόζει στο πρόγραμμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το Σαββατοκύριακο.

Η πρεμιέρα στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών δεσπόζει στο πρόγραμμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το Σαββατοκύριακο. Με τρεις αγωνιστικές στο κλειστό γυμναστήριο της Φλώρινας λαμβάνει χώρα το πρώτο διήμερο στο κορυφαίο πρωτάθλημα των γυναικών και υπόσχεται και στην τρέχουσα περίοδο συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα. Επτά ομάδες παίρνουν μέρος στη διοργάνωση και θεωρητικά οι έξι από αυτές έχουν πιθανότητες, άλλες περισσότερες, άλλες λιγότερες να φτάσουν στον τίτλο.

Ήδη η εναρκτήρια αγωνιστική περιλαμβάνει τρεις δυνατές αναμετρήσεις και γενικά αυτό το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο από αμφίρροπες κόντρες, όπου ξένες και Ελληνίδες αθλήτριες φιλοδοξούν ν’ αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Μπροστά μας είναι και το δεύτερο αγωνιστικό διήμερο στην Α2 τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Θα διεξαχθεί κι αυτό στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Ελευσίς και φυσικά παντού θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το άθλημα. Συνέχεια στη δράση θα δοθεί και στα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής και στις τοπικές κατηγορίες.

Η Φλώρινα αναλαμβάνει άλλη μια φορά να φιλοξενήσει δραστηριότητα στην Α1 των γυναικών με την 1η αγωνιστική να γίνεται αύριο το απόγευμα και τις δύο επόμενες την Κυριακή. Ο πρωταθλητής των δύο τελευταίων σεζόν ΔΑΟ Ταύρου υπερασπίζεται τον τίτλο του με πέντε ακόμη ομάδες να δείχνουν ικανές να παίξουν γερά στην κούρσα για την πρωτιά. Ευτυχής συγκυρία για την επιτραπέζια αντισφαίριση ότι πρώτη φορά θα είναι μαζί Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, ενώ η προοπτική για τον έντονο συναγωνισμό γίνεται ακόμη καλύτερη από το γεγονός ότι όλοι οι διεκδικητές έχουν στο ρόστερ τους εγνωσμένης αξίας ξένες αθλήτριες και παράλληλα έγιναν σημαντικές μετακινήσεις Ελληνίδων αθλητριών.

Ενδεικτικά θυμίζουμε ότι ο Δ.Α.Ο. Ταύρου απέκτησε τη Σέρβα Άνα-Μαρία Έρντελι και την Ουκρανή Γκάνα Φαρλαντάνσκα, ο Ολυμπιακός τη Λιθουανή Ρούτα Πασκαουσκίνε, την Ισπανίδα Γκαλία Ντβόρακ και τη Σουηδέζα Κριστίνα Σέλμπεργκ, οι Σάρισες Φλώρινας τη Γαλλίδα Ρομάν Λε Σκουρ και τη Βουλγάρα Μιχαέλα Ντίμοβα, η ΑΕΚ την Αγγλίδα Έμιλι Μπόλτον και τη Γαλλίδα Έλεν Σαλπίν, ο Παναθηναϊκός διατήρησε την Ολλανδέζα Γιάνα Τιμίνα και το Πέρα Αθηνών τη Σέρβα Μόνικα Κνέζεβιτς, ενώ από το εσωτερικό ξεχώρισαν οι μεταγραφές της Κατερίνας Τόλιου και της Ελισάβετ Τέρπου στον Παναθηναϊκό, της Αλίκης Κιούφη στον Ολυμπιακό και της Δήμητρας Τσεκούρα στο Πέρα.

Η Ελευσίνα θα φιλοξενήσει την 4η, την 5η και την 6η αγωνιστική στα πρωταθλήματα της Α2, όπως είχε κάνει και με το πρώτο διήμερο στην κατηγορία, στις 10 και 11 Οκτωβρίου. Δεν θα γίνουν τα παιχνίδια του ΑΛΦΑ Καλλιθέας στην Α2 ανδρών. Με έγγραφό του το σωματείο ενημέρωσε χτες την ομοσπονδία ότι αθλητής του βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ότι υπήρχε επαφή με δύο συμπαίκτες του, οι οποίοι επίσης υποβλήθηκαν σε τεστ και αναμένουν τα αποτελέσματα. Με βάση τις αυστηρές οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. δεν μπορεί να επιτραπεί η είσοδος των αθλητών στην εγκατάσταση και οι τρεις αγώνες του ΑΛΦΑ (που θα ήταν κατά σειρά απέναντι στον Α.Σ. Γυμνάσιο, τον ΑΟ Πεύκης και τον ΔΑΟ Ταύρου) αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

Έπειτα από τρεις αγωνιστικές, στην Α2 ανδρών προηγούνται αήττητοι το ΠΚΔ Ταύρου και ο Άρης Νικαίας αντίστοιχα στα δύο γκρουπ, ενώ στις γυναίκες έχουν πάρει προβάδισμα, επίσης με τρεις νίκες, η Δύναμη Λάρισας και ο Άρης 2006, που αναμετρώνται μάλιστα αύριο το απόγευμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Στην Α1 γυναικών: 

Το Σάββατο στις 17:30: 

Πέρα Αθηνών-ΔΑΟ Ταύρου

AEK-Σάρισες Φλώρινας

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ρεπό η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή στις 09:30: 

Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Πέρα Αθηνών

ΔΑΟ Ταύρου-ΑΕΚ

Σάρισες Φλώρινας-Ολυμπιακός

Ρεπό ο Παναθηναϊκός

Την Κυριακή στις 12:00: 

ΑΕΚ-ΧΑΝ Θεσσαλονίκης

Ολυμπιακός-ΔΑΟ Ταύρου

Παναθηναϊκός-Σάρισες

Ρεπό το Πέρα Αθηνών

Στην Α2 ανδρών για το 1ο γκρουπ: 

Το Σάββατο στις 18:30: 

Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΚΔ Ταύρου

ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης-Παγώνα Πάτρας

Φάρος Αλεξανδρούπολης-ΑΣΕΑ Καβάλας

Την Κυριακή στις 12:00: 

ΑΣΕΑ Καβάλας-Απόλλων Καλαμαριάς

Παγώνα Πάτρας-Φάρος Αλεξανδρούπολης

ΠΚΔ Ταύρου-ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης

Την Κυριακή στις 14:30: 

Παγώνα Πάτρας-ΑΣΕΑ Καβάλας

ΠΚΔ Ταύρου-Φάρος Αλεξανδρούπολης

Απόλλων Καλαμαριάς-ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης

Στην Α2 ανδρών για το 2ο γκρουπ: 

Το Σάββατο στις 09:00: 

Νηρέας Καρδαμύλων-ΑΟ Πεύκης

Αθηνά Μαγκουφάνας-ΔΑΟ Ταύρου

Ρεπό ο Άρης Νικαίας

Το Σάββατο στις 11:30: 

ΔΑΟ Ταύρου-Νηρέας Καρδαμύλων

Άρης Νικαίας-Αθηνά Μαγκουφάνας

Ρεπό ο ΑΣ Το Γυμνάσιο

Την Κυριακή στις 17:00: 

ΑΣ Το Γυμνάσιο-ΑΟ Πεύκης

Νηρέας Καρδαμύλων-Άρης Νικαίας

Ρεπό η Αθηνά Μαγκουφάνας. Αναβάλλονται οι τρεις αγώνες του ΑΛΦΑ Καλλιθέας

Στην Α2 γυναικών:  

Το Σάββατο στις 14:00: 

Παγχιακός ΓΣ-ΑΟ Άρης 2006

Αθηνά Μαγκουφάνας-Φοίνικες Πάτρας

ΓΑΟ Πειραιά-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Δύναμη Λάρισας-Πανιώνιος Χίου

Το Σάββατο στις 16:30: 

ΑΟ Άρης 2006-Δύναμη Λάρισας

Φοίνικες Πάτρας-Παγχιακός ΓΣ

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Αθηνά Μαγκουφάνας

Πανιώνιος Χίου-ΓΑΟ Πειραιά

Την Κυριακή στις 09:00: 

ΑΟ Άρης 2006-Φοίνικες Πάτρας

Παγχιακός ΓΣ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Αθηνά Μαγκουφάνας-Πανιώνιος Χίου

Δύναμη Λάρισας-ΓΑΟ Πειραιά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ