«Μένουμε ασφαλείς, ραντεβού στις 14/11/2021 από τους Έλληνες δρομείς»

«Μένουμε ασφαλείς, ραντεβού στις 14/11/2021 από τους Έλληνες δρομείς»

Κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες και άνθρωποι της επικοινωνίας στέλνουν το μήνυμα σε χιλιάδες δρομείς απ' όλο τον κόσμο: «Μένουμε ασφαλείς και θα είμαστε όλοι ξανά μαζί στη γραμμή εκκίνησης στον Μαραθώνιο της Αθήνας στις 14/11/2021».

Αυτό είναι το κοινωνικό μήνυμα του ΣΕΓΑΣ και του Μαραθωνίου της Αθήνας, το οποίο έγινε πράξη μέσα από μια φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, και την επιμέλεια των Δημήτρη Σκούλου και Παντελή Τουτζουντζή.

Οι κορυφαίοι Έλληνες δρομείς με τον τρόπο αυτό στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας και προτροπής σε μια εποχή όπου οι επιπτώσεις της πανδημίας της covid-19 έχει αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα μας.

Οι πρωταθλητές του μαραθωνίου και των αποστάσεων Κώστας Γκελαούζος, Γκλόρια Πριβιλέτζιο, Αναστασία Καρακατσάνη, Αναστασία Μαρινάκου, Παναγιώτης Καραΐσκος, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανδρέας Δημητράκης, Κατερίνα Ασημακοπούλου, Γλυκερία Σκάρκου, Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτου, Μιχάλης Τάσσης, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Ζωή Ανδρικοπούλου, οι Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου, Σοφία Παπαδοπούλου, Βούλα Ζυγόρη, Νέρι Νιαγκουάρα και η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη φωτογραφήθηκαν και έδωσαν ραντεβού στην εκκίνηση του Μαραθωνίου και των παράλληλων δρόμων στις 14 Νοεμβρίου του 2021.

Εκεί, μαζί τους, θα είναι και οι χιλιάδες δρομείς απ’ όλο τον πλανήτη, που θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε έναν από τους κορυφαίους Μαραθωνίους του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ