Αυγενάκης : «Με τον νέο χρόνο η επανέναρξη πρωταθλημάτων»

Αυγενάκης : «Με τον νέο χρόνο η επανέναρξη πρωταθλημάτων»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στο πότε θα επιστρέψουν στην δράση τα πρωταθλήματα που διακόπηκαν λόγω του κορωνοϊού.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου των 2ων παρακτίων μεσογειακών αγώνων της Πάτρας, αναφέρθηκε στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων που έχουν διακοπεί λόγω του κορωνοϊού. Όπως τόνισε ο ίδιος, τα τωρινά δεδομένα δεν του επιτρέπουν να πει με σιγουριά πότε θα γίνει, ωστόσο σίγουρα δεν θα είναι μέσα στο 2020.

Συγκεκριμένα, η επανέναρξη έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2021, ωστόσο παραδέχθηκε πως δεν είναι σε θέση να δώσει αυτή την στιγμή ακριβή ημερομηνία λόγω της κατάστασης. Αναλυτικά είπε:

«Αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε ημερομηνίες την ώρα που ο κορωνοϊος σήμερα καλά κρατεί. Όποτε όποια ημερομηνία και να πούμε θα είναι παρακινδυνευμένο και επιπόλαιο. Καταλαβαίνω το άγχος όλων και ζητούμε συγνώμη αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των πολιτών. Η εκτίμηση μου είναι πως με το νέο χρόνο θα μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη πρωταθλημάτων»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ