Απορρίπτει την… υπόγεια στέγαση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Απορρίπτει την… υπόγεια στέγαση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού τοποθετήθηκαν για δημοσίευμα που έκανε λόγο για εναλλακτική λύση της Διπλής Ανάπλασης.

Θέση για δημοσίευμα που υποστήριζε ότι εξετάζεται η επιλογή της στέγασης των τμημάτων του στο χώρο του σημερινού «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά υπογείως, πήρε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Οι άνθρωποι του ΑΟ τόνιζαν ότι η πρόταση είχε υποβληθεί το καλοκαίρι από την κατασκευαστική εταιρία Dimand, αλλά απορρίφθηκε εξαρχής γιατί κρίθηκε ασύμφορη.

Για το συγκεκριμένο δημοσίευμα κύκλοι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Αρχικά το συγκεκριμένο σενάριο ακούστηκε τον Αύγουστο από την πλευρά της κατασκευάστριας εταιρείας Dimand και όχι από την Κυβέρνηση  όπως γράφεται.

Επίσης στην πρόταση δεν υπήρχε το σενάριο κατασκευής κλειστού γηπέδου στον Βοτανικό και  οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις να είναι στη Λεωφόρο, αλλά να γίνουν όλα κάτω από το πάρκο της Λεωφόρου. Αυτό το σενάριο ήταν εκτός Προεδρικού διατάγματος και φυσικά θα κινδύνευε με προσφυγές και το υπάρχον προεδρικό διάταγμα.

Επιπλέον θα έπρεπε πρώτα να γκρεμιστεί η Λεωφόρος και ο Σύλλογος θα έμενε άστεγος χωρίς κάποιο εχέγγυο για απρόβλεπτο χρονικό διάστημα»

Αξίζει να σημειωθεί  ότι το συγκεκριμένο σενάριο απορρίφθηκε εξ αρχής από την πλευρά των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και δεν είχε ποτέ επίσημη μορφή. Το σενάριο αυτό ουδέποτε προχώρησε καθώς υπήρχε ο κίνδυνος γκρεμίσματος της Λεωφόρου, γεγονός που θα αποτελούσε εμπόδιο αναφορικά με το σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ