Πετρούνιας-Μιλλούση : Ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

Πετρούνιας-Μιλλούση : Ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

Η Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο και δεύτερο κοριτσάκι, με την οικογένεια Πετρούνια-Μιλλούση πλέον να αριθμεί τέσσερα μέλη.

Τον Νοέμβριο του 2019 οι Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση έγιναν γονείς, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο κοριτσάκι τους.

13 μήνες μετά, στις 3 Δεκεμβρίου 2020, η Μιλλούση γέννησε και το δεύτερο παιδάκι τους. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πάλι. Τέσσερα μέλη αριθμεί πλέον η οικογένεια, η οποία μεγαλώνει συνεχώς. Ο Πετρούνιας, μάλιστα, θα έχει να φροντίζει ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις γυναίκες πλέον!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του χαρούμενου ζευγαριού:

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της 👶 !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!
Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.
Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη !

Πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε στα story μας !»

3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της 👶 !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την…

Δημοσιεύτηκε από Vasiliki Millousi Official στις Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ